Toont alle 6 resultaten

 • FG Design serie Ellips

  FG-Design
  21.3670

   1.241,-

 • FG Design serie Nero

  FG-Design
  21.3681

   1.214,-

 • FG Design serie Trapeze

  FG-Design
  21.3690

   1.272,-

 • FG Design vrijstaand bad

  FG-Design
  213660

   1.155,-

 • FG design vrijstaand bad

  FG-Design
  213650

   1.155,-

 • Xenz serie Victoria

  Xenz
  7013

   2.150,-

 • Sanisale - Druppie

  Waarom Sanisale?

  • A-merken voor outletprijzen
  • Gratis 3D ontwerp
  • Bezorging en installatie mogelijk

Vrijstaande baden in diverse stijlen

Bij vrijstaande baden denk je waarschijnlijk aan het klassieke beeld van een wit bad op zilveren pootjes. Maar tegenwoordig zijn er vrijstaande baden in allerlei soorten stijlen te verkrijgen. In moderne badkamers wordt veelal gekozen voor een ovaal bad waarbij de poot in de vorm van het bad verweven zit. Hierdoor lijkt het net alsof er een grote kom in je bad- of slaapkamer staat. Super strak en helemaal van deze tijd. Dus houd je van klassiek, modern, of een combinatie hiervan? Wij hebben voor iedere smaak een zeer divers aanbod vrijstaande baden.

Vrijstaand bad van jouw favoriete merk

Wil je eenheid in jouw badkamer creëren, dan helpt het om voor sanitair te kiezen van één bepaald merk. Ieder merk heeft zijn eigen stijl, design en serie sanitair en badmeubelen. Dus vind je het moeilijk om zelf te combineren, dan is het kiezen voor één of twee merken een goede optie voor jou.

Aansluiting van een vrijstaand bad

Let bij een vrijstaand bad goed op de aansluiting. Vooral in slaapkamers kan dit nog weleens een probleem zijn. Laat daarom altijd iemand met technische kennis naar de desbetreffende ruimte kijken voordat je tot aankoop overgaat. Ga je voor langwerpig of misschien rond? Acryl of mineraalmarmer? Op pootjes of juist niet? Allemaal zaken om rekening mee te houden.

Creëer je eigen luxe badkamer

Afhankelijk van jouw budget kun je het zo gek maken als je zelf wilt! Zo kun je kiezen voor enkel een vrijstaand bad op pootjes (romantische stijl) maar je kunt er ook een bad van maken met wellness-elementen zoals massagestralen en LED verlichting in de bodem. Ook qua materiaalkeuze kun je alle kanten op. Op onze blogpagina vind je nog meer tips voor het creëren van een luxe badkamer.

Advies of inspiratie nodig?

Wij hebben alle kennis, kunde én inspiratie in huis om je te helpen bij de keuze voor een vrijstaand bad. Kom langs in één van onze showrooms! We helpen je graag verder. Of vraag ons gratis inspiratie magazine aan om eerst thuis rustig door te bladeren.