Toont alle 4 resultaten

 • FG Design serie Portus

  FG-Design
  21.3655

   322,-

 • FG Design serie Santino

  FG-Design
  21.3657

   322,-

 • Society Compact

  Xenz
  6925R

   545,-

 • Xenz serie Lagoon

  Xenz
  6928-01

   645,-

De afmetingen van jouw ligbad

De ontwikkeling van ligbaden heeft zeker niet stil gestaan. Een ligbad was vroeger alleen mogelijk wanneer je voldoende ruimte in je badkamer had. Tegenwoordig zijn er tal van ligbaden te verkrijgen voor kleinere badkamers.

De afmeting van je ligbad kies je op basis van twee aspecten. Allereerst kijk je naar de ruimte die je ter beschikking hebt in jouw badkamer; een kleinere badkamer vraagt logischerwijs om een kleiner ligbad. Maar let goed op. Want wie gaat er met name gebruik maken van het ligbad? In het geval van kleine kinderen is een kleiner bad prima. Maar ben je van plan zelf veel van het bad gebruik te maken, denk dan natuurlijk ook aan je eigen lengte.

Vorm van een ligbad

Over het algemeen wordt er vaak gekozen voor een rechthoekig ligbad. Dit is een praktische en moderne keuze. Vooral in kleine badkamers neemt een rechthoekige vorm minder ruimte in beslag. Wil je van jouw ligbad een echte eye-catcher maken? Kijk dan ook eens naar andere vormen van ligbaden zoals rond, ovaal of ruitvormig. Of kies bijvoorbeeld voor een hoekbad.

Vrijblijvend advies

Wanneer je kiest voor een ligbad, kies je voor comfort en luxe. Wij helpen je graag bij de keuze voor het juiste ligbad dat past bij jouw situatie en budget. Kom vrijblijvend langs in een van onze showrooms en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Je bent van harte welkom!

Wil je eerst thuis wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis magazine aan.