U bevindt zich nu hierHomeVerwarmingSpiegelverwarming

Spiegelverwarming0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

Heeft u vaak last van een beslagen spiegel in uw badkamer na het douchen? Dan is het kiezen voor spiegelverwarming een goede optie. Spiegelverwarming is te koop in vele varianten, vormen en vermogens.

Hoe wordt spiegelverwarming geplaatst?

Spiegelverwarming bestaat uit matten die aan de binnenkant van een spiegel geplaatst worden. Hierdoor geven ze continu warme af aan de spiegel waardoor deze niet zal beslaan. 

Bijna iedere spiegel is tegenwoordig geschikt voor spiegelverwarming. Maar lang nog niet alle spiegels. 

Kijk dus altijd bij de aanschaf van een spiegel voor de badkamer of deze condens- en warmte bestendig is. Liever een complete spiegel met ingebouwde verwarming? Ook deze hebben wij in ons assortiment. 

 

Spiegelverwarming als secundaire verwarming

Wij raden u af om spiegelverwarming als primaire(hoofd)verwarming te gebruiken. Spiegelverwarming heeft te weinig vermogen om een gehele ruimte te verwarmen. Wel is spiegelverwarming een mooie toevoeging van een warmtelement wanneer u ook al vloerverwarming heeft of een radiator. 

 

Onze merken

Wij verkopen onder andere spiegelverwarming van:

  • Haceka
  • Magnum

 

Advies over spiegelverwarming

Voor vrijblijvend advies of bij vragen over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Praat u liever face-to-face? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland.