U bevindt zich nu hierHomeToilettenWandclosetten

Wandclosetten20

Wandclosetten voor iedere badkamer en /of toilet

Villeroy & Boch serie Avento

Villeroy & Boch serie Avento

Villeroy & Boch

5656rs01

€ 629-€ 281-
 FG Design serie Flow Rimfree

FG Design serie Flow Rimfree

FG-Design

323458

€ 477-€ 272-
 FG Design serie Vesta Rimless

FG Design serie Vesta Rimless

FG-Design

323454

€ 531-€ 304-
 FG Design serie Trevi

FG Design serie Trevi

FG-Design

323465

€ 272-€ 223-
 FG Design serie Trevi compact

FG Design serie Trevi compact

FG-Design

323484

€ 181-€ 104-
 FG Design serie Vesta

FG Design serie Vesta

FG-Design

323453

€ 517-€ 296-
Villeroy & Boch serie O.Novo combi pack

Villeroy & Boch serie O.Novo combi

Villeroy & Boch

5660HR01

€ 326-€ 179-

Bent u uw gehele badkamer aan het verbouwen of zoekt u enkel naar een nieuw toilet? Dan is een hangend toilet ofwel wandcloset één van de opties. Het woord zegt het eigenlijk al een wandcloset wordt aan de wand of muur van de desbetreffende ruimte gemonteerd. Daarbij is het altijd van belang dat deze wand of muur sterk genoeg is.

Waarom een wandcloset

Vanwege de strakke en moderne designs wordt er vaak voor een wandcloset gekozen. Ook is het uit hyghienisch oogpunt een goede oplossing. De ruimte onder het toilet is namelijk vrij. Zo kunt u gemakkelijk de vloer eronder schoonmaken. Ook is een hangend toilet in trek vanwege het feit dat u de hoogte naar eigen wens en behoefte kunt bepalen. Heeft u graag een verhoogd toilet of wilt u een lager toilet vanwege kleine kinderen? Het is bij een wandcloset geen probleem! Tot slot is een hangend toilet een ideale keuze als het gaat om ruimtebesparing. U kunt in vrijwel iedere ruimte, hoe klein ook, een wandcloset plaatsen. Heeft u weinig beenruimte ter beschikking voor het toilet? Dan kunt u ook kiezen voor een verkort wandcloset.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een wandcloset?

  • De kwaliteit van de muur of wand waaraan het toilet moet komen te hangen. Wanneer deze niet sterk genoeg is voor een wandcloset dient u alvorens plaatsing de muur te verstevigen. Niets is minder vervelend dan wanneer uw wandcloset van de muur afvalt.
  • De ruimte waar het toilet moet komen te hangen. Bij aanschaf van een hangend toilet is ook een inbouwreservoir nodig. Houd hier op tijd rekening mee zodat alle leidingen en de afvoer uit het zicht en op de juiste plek worden weggewerkt.
  • Kiest u voor een vlakspoel of een diepspoel toilet? Bij een vlakspoel toilet blijft de behoefte op het plateau liggen. Het grote voordeel hierbij is dat u geen last heeft van gespetter. Meestal wordt er gekozen voor een diepspoel toilet. Een diepspoeltoilet is hygienischer en voorkomt nare geurtjes. Bij een diepspoeltoilet verdwijnt de behoefte direct in het toilet.

 

Wandclosetten van topmerken

  • FG-design
  • Duravit
  • Villeroy & Boch

Advies over een wandclosetten

Heeft u een vraag over één van onze producten of modellen óf wenst u advies bij de aanschaf van een wandcloset? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van ozne vestigingen door heel Nederland. Ook voor inspiratie kunt u bij onze showrooms terecht. Geen zin om de deur uit te gaan? Download dan hier ons inspiratiemagazine.