U bevindt zich nu hierHomeToilettenStaande toiletten

Staande toiletten1

Ruimste keuze staande toiletten voor aantrekkelijke prijzen

Geberit serie Aquaclean

Geberit serie Aquaclean

Geberit

146170111

€ 3237-€ 2662-

Waarom een staand toilet

Tegenwoordig zijn staande toiletten iets minder populair dan wandclosetten ofwel het hangend toilet. Een staand toilet neemt weliswaar iets meer ruimte in beslag en is minder onzichtbaar in uw toiletruimte. Een staand toilet is steviger dan een wandcloset. Aangezien het toilet aan de grond bevestigd is maakt het weinig uit hoeveel gewicht er op het toilet komt. Staande toiletten zien we veel terug in ouderenwoningen en openbare ruimtes.

Vlakspoel of diepspoel

Bij de keuze voor een staand toilet heeft u keuze tussen een vlakspoel- of een diepspoel toilet.

    • Bij een vlakspoeltoilet is er in het toilet een plateau geplaatst. Ideaal wanneer u regelmatig uw behoefte dient op te vangen. Wij adviseren over het algemeen om voor een diepspoel toilet te kiezen wanneer er geen medische noodzaak bestaat om de ontlasting op te vangen.

 

  • Bij een diepspoeltoilet valt de behoefte direct in het water. Dit voorkomt nare geurtjes. Diepspoel toiletten zijn dan ook bij uitstek geschikt voor plaatsing in de badkamer. Doordat er ook geen gespetter meer kan plaatsvinden (voor de mannen) is een diepspoeltoilet ook hygiënischer.

 

Staande toiletten voor iedere toiletruimte

Men heeft bij een staand toilet vaak een ouderwetse associatie. Groot, wit en lomp. Maar er zijn vandaag de dag veel verschillende en ook moderne staande toiletten te verkrijgen. U kunt kiezen voor klassieke ronde vormen. Maar ook voor strakke vierkante modellen.

Staande toiletten van de beste merken

Of u nu een grote of een kleine portemonnee heeft, voor ieder budget heeft u keuze uit een breed assortiment staande toiletten. U bent bij ons altijd verzekerd van kwaliteit.

Kom met ons in contact

Twijfelt u bij de aanschaf van een toilet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben de juiste expertise om u perfect te adviseren als het gaat om uw toiletruimte. U kunt hier contact met ons opnemen. Wilt u liever langskomen in onze showroom? Bekijk dan hier uw dichtstbijzijnde vestiging.