U bevindt zich nu hierHomeToiletten

Toiletten143

Zet stijl en klasse neer van het hoogste niveau met onze toiletten

Fima serie Collettivita toiletdouche chroom

Fima serie Collettivita

Fima Carlo Frattini

f23101ncr

€ 275-€ 227-
Fima serie Collettivita toiletdouche chroom

Fima serie Collettivita

Fima Carlo Frattini

f24547cr

€ 249-€ 206-
Wisa serie XS/XF wit bedieningspaneel Argos kunststof  DF

Wisa serie XS/XF wit

Wisa

8050414601

€ 64-€ 40-
Wisa serie XS matchroom bedieningspaneel Argos kunststof  SO

Wisa serie XS matchroom

Wisa

8050414531

€ 99-€ 62-
Wisa serie XS glanschroom bedieningspaneel Argos kunststof  SO

Wisa serie XS glanschroom

Wisa

8050414551

€ 99-€ 62-
Wisa serie XS pergamon bedieningspaneel Argos kunststof  SO

Wisa serie XS pergamon

Wisa

8050414514

€ 65-€ 41-
Wisa serie Argos wit bedieningspaneel kunststof  SO

Wisa serie Argos wit

Wisa

8050414501

€ 64-€ 38-
Fima serie Collettivita toiletdouche chroom

Fima serie Collettivita

Fima Carlo Frattini

f28407cr

€ 109-€ 90-
Fima serie Collettivita toiletdouche chroom

Fima serie Collettivita

Fima Carlo Frattini

f28387cr

€ 251-€ 208-
Fima serie Collettivita toiletdouche chroom

Fima serie Collettivita

Fima Carlo Frattini

f24557cr

€ 509-€ 421-

Het is misschien niet het meest frisse onderdeel van uw sanitair. Maar met een mooi toilet zet u stijl en klasse neer van het hoogste niveau.

Hangend, staand, een losse stortbak of een duoblok stortbak? Toiletten zijn tegenwoordig in allerlei soorten- en maten te verkrijgen en de keus is daarmee enorm groot. Daarom adviseren wij om altijd eerst uw behoeftes en (plaatsing)mogelijkheden in kaart te brengen alvorens u een toilet aanschaft.

Waar men vroeger steevast een staande witte pot met een grote stortbak erboven had, is de tijd gelukkig niet stil gaan staan en vinden wij het toilet ofwel de wc, een van de belangrijkste aspecten en jawel, misschien wel het mooiste aspect van uw badkamer.

Waar dient u op te letten bij de keuze voor een toilet?

De ruimte waar het toilet dient te komen is eigenlijk het belangrijkste aspect als het gaat om de keuze van het toilet. Heeft u veel of weinig ruimte ter beschikking. Verder dient u na te denken over een diepspoel of vlakspoel, de verschillende uitlaten en uw eigen behoeftes. Zo is het in sommige gevallen, zoals ziekte of lichamelijke beperkingen zaak om een verhoogd of extra verstevigd toilet aan te schaffen.

Hangtoilet of staand toilet?

Heeft u genoeg ruimte? Dan adviseren wij in de meeste gevallen om een hangend toilet te nemen. Een hangend toilet heeft als voordeel dat u de vloer eronder goed schoon kunt houden en het is de meest chique optie als u kiest voor een modern toilet en- of badkamer vanwege het strakke design.

Wanneer u minder ruimte ter beschikking heeft, is een staand toilet een goede optie. Hierbij kunt u kiezen voor een toilet met een losse stortbak, of een duoblok toilet.
Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een duoblok toilet. De stortbak zit hierbij aan de toiletpost vast en maakt van het toilet één geheel.

  • Bekijk ons assortiment staande toiletten 
  • Bekijk ons assortiment wandclosetten

 

Toilettrends

Hygiënisch en het verlengt de levensduur van uw toiletbril! Wat wij veel terugzien op toiletgebied is de softclosing wc-bril. Ideaal als u kleine kinderen of huisdieren heeft. Wij hebben een breed assortiment wc brillen internal links waaronder onze softclosing collectie. Neem snel een kijkje!

Wilt u helemaal met uw tijd wilt meegaan, kiest dan voor een toilet zonder spoelrand. Dit is super hygiënisch aangezien vuil en restjes zich niet in de spoelrand kunnen nestelen. Ook is het design bij een toilet zonder spoelrand een stuk strakker.

Vergeet de accessoires niet

Accessoires voor een toilet is als een badkamer zonder water. Ze kunnen niet zonder elkaar. Wij hebben een zeer ruim assortiment toilettoebehoren voor alle badkamerstijlen. Geen zin om te mixen en matchen? Ga dan voor volledige toiletsets. Zo bent u verzekerd dat alles bij elkaar past en is uw toilet één prachtig geheel.

Deskundig advies nodig?

Er is tegenwoordig van alles mogelijk en wij zitten vol met inspiratie en kennis om u verder te helpen. Heeft u bijvoorbeeld weleens gedacht aan een urinoir of een volledig ingebouwd toilet?