Op zoek naar de beste -en goedkoopste tegeloutlet? · Sanisale
Logo

U bevindt zich nu hierHomesanitairwinkels

Tegeloutlet35

SanisSale heeft een groot en voordelig assortiment tegels waarmee u uw volledige sanitair naar uw eigen smaak kunt inrichten. Heeft u deskundig advies nodig? Wij staan u graag persoonlijk te woord. In onze badkamerspeciaalzaak kunt u met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn.

Vloertegels en wandtegels

Binnen het assortiment van onze tegeloutlet bieden wij zowel vloertegels als wandtegels aan. Een licht kleurige vloertegel laat de ruimte groter lijken terwijl een donkere kleur vloertegel zoals antraciet voor een warme sfeer zorgt. Het plaatsen van vloerverwarming onder de gekozen vloertegel is geen probleem en zorgt voor een behaaglijk gevoel. Ook wandtegels kunnen de sfeer bepalen in uw nieuwe badkamer. Grote badkamertegels dragen bij aan een moderne en strakke uitstraling. Kleine wandtegels passen meer bij een klassiek of retro stijl.

Uitgebreide collectie aan wand en vloertegels 

Bij tegeloutlet Sanisale hebben wij een uitgebreide tegelcollectie beschikbaar. Wilt u het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze tegeloutlet Sanisale sanitairshowroom. In onze showroom vindt u compleet ingerichte badkamers zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Uw tegels gevonden bij één van onze tegeloutlet filialen?

Uw tegels gevonden? Kom dan naar één van onze sanitairshowrooms, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Ook kunt u online een gratis 3d ontwerp aanvragen. Wij zullen dan de gewenste vloer- en wandtegels 'intekenen' in uw eigen badkamer. Wilt u graag dat één van onze medewerkers voor u klaar staat om u te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat dit u het beste schikt. 

Offerte ontvangen van een andere tegeloutlet?

Heeft u een scherpe offerte ontvangen van een andere tegeloutlet? Geen probleem, bij Sanisale bieden wij u de laagste prijs garantie. Upload uw ontvangen offerte en wij zullen u voorzien van een vergelijkbare of zelfs goedkopere aanbieding.

Tot ziens bij tegeloutlet Sanisale. Parkeren kan gratis voor de deur.