Op zoek naar de beste -en goedkoopste tegeloutlet? · Sanisale
Logo

U bevindt zich nu hierHomesanitairwinkels

Tegeloutlet36

Sanisale heeft een groot en voordelig assortiment tegels waarmee je jouw volledige sanitair naar eigen smaak kan inrichten. Heb je deskundig advies nodig? Wij staan je graag persoonlijk te woord. In onze badkamerspeciaalzaak kun je met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn.

Vloertegels en wandtegels

Binnen het assortiment van onze tegeloutlet bieden wij zowel vloertegels als wandtegels aan. Een licht kleurige vloertegel laat de ruimte groter lijken terwijl een donkere kleur vloertegel zoals antraciet voor een warme sfeer zorgt. Het plaatsen van vloerverwarming onder de gekozen vloertegel is geen probleem en zorgt voor een behaaglijk gevoel. Ook wandtegels kunnen de sfeer bepalen in jouw nieuwe badkamer. Grote badkamertegels dragen bij aan een moderne en strakke uitstraling. Kleine wandtegels passen meer bij een klassiek of retro stijl.

Uitgebreide collectie aan wand en vloertegels 

Bij tegeloutlet Sanisale hebben wij een uitgebreide tegelcollectie beschikbaar. Wil je het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze tegeloutlets. In onze showroom vind je compleet ingerichte badkamers zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Jouw tegels gevonden bij één van onze tegeloutlet filialen?

De perfecte tegels gevonden? Kom dan naar één van onze sanitairshowrooms, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Ook kun je online een gratis 3d ontwerp aanvragen. Wij zullen dan de gewenste vloer- en wandtegels 'intekenen' in jouw eigen badkamer. Wil je graag dat één van onze medewerkers voor je klaar staat om je te adviseren? Maak dan online een afspraak op het moment dat dit het beste schikt. 

Offerte ontvangen van een andere tegeloutlet?

Heb je een scherpe offerte ontvangen van een andere tegeloutlet? Geen probleem, bij Sanisale bieden wij jou de laagste prijs garantie. Upload jouw ontvangen offerte en wij zullen je voorzien van een vergelijkbare of zelfs goedkopere aanbieding.

Tot ziens bij tegeloutlet Sanisale. Parkeren kan gratis voor de deur.