Toont alle 11 resultaten

 • Fima serie 22 inbouw douche / badkraan chroom

  Fima Carlo Frattini
  f3849x2cr

   555,-

 • Fima serie 4 douche / badkraan chroom

  Fima Carlo Frattini
  f3789x2cr

   561,-

 • Fima serie Eclipse inbouw bad/ douchemengkraan met omstel chroom

  Fima Carlo Frattini
  f3999x2cr

   597,-

 • Fima serie Mast inbouw douche / badkraan chroom

  Fima Carlo Frattini
  f3149x2cr

   596,-

 • Fima serie Next inbouw douche / badkraan chroom

  Fima Carlo Frattini
  f3959x2cr

   582,-

 • Fima serie Nomos inbouw douche / badkraan chroom

  Fima Carlo Frattini
  f4179x2cr

   648,-

 • Fima serie Quad douche / badkraan chroom

  Fima Carlo Frattini
  f3739x2cr

   604,-

 • Fima serie So inbouw douche / badkraan chroom

  Fima Carlo Frattini
  f3169x2crs2cr

   581,-

 • Fima serie Spot inbouw douche / bad kraan chroom

  Fima Carlo Frattini
  f3019x2cr

   575,-

 • Fima serie Texture Collection inbouw douchekraan met handdouche chroom

  Fima Carlo Frattini
  f5619x2hcr

   683,-

 • Fima serie Zeta inbouw douche / bad mengkraan chroom

  Fima Carlo Frattini
  f3989x2cr

   660,-

Laat je interieurstijl terugkomen in je badkamerssortiment

Als je van een industriële inrichting houdt, dan wil je dat ook terugzien in je badkamer. Hetzelfde geldt voor een landelijke of Scandinavische inrichting. Met de juiste keuze van je badkamerassortiment, is dat geen enkel probleem. Kies bijvoorbeeld uit het badkamerassortiment van Sanisale voor een badmeubel met houtlook en marmeren tegels. Dit geeft een moderne, maar toch landelijke sfeer. Of plaats hardstenen wasbakken, in dezelfde antracietgrijze kleur als de tegels. Uiteraard kies je voor dezelfde kraan bij de wastafel, de douche, of het bad. Zo ziet je badkamer er uniform uit en straalt het rust uit. In een kleine badkamer past een hangend toilet heel goed, bijvoorbeeld naast de inloopdouche. Heb je meer ruimte, kijk dan eens bij de baden. En wat dacht je van een dubbele wastafel?

Een volledig ingerichte badkamer

Denk bij de inrichting van je badkamer niet alleen aan het voor de hand liggende badkamerassortiment, zoals de badmeubels, de handdoekringen en de verschillende toiletten. Hoewel dit natuurlijk ook belangrijk is voor het uiteindelijke resultaat en de sfeer van je badkamer. Maar wat ook net dat beetje extra aan je badkamer geeft, is het luxe onderdeel van het badkamerassortiment. Kies bijvoorbeeld voor een passende spiegel met geïntegreerde LED lampen. Of geniet van je favoriete muziek uit de speakers die je op de badkamer hebt hangen. Dit systeem is voorzien van een wandlader en een soundbar. Ook de keuze van de tegels kan de sfeer in de badkamer voor een deel bepalen. Niet alleen op de vloer, maar ook zeker tegen de wand. De juiste combinatie van het badkamerassortiment geeft je badkamer precies de stijl die jij mooi vindt.

Maak een afspraak voor advies

Het inrichten van een badkamer is ons dagelijks werk. We helpen je dan ook graag om het mooiste badkamerassortiment te kiezen voor het beste resultaat. Maak desgewenst een afspraak om de mogelijkheden met ons in de showroom te bespreken. Dan kun je zelf zien welk badkamerassortiment het beste bij jou past.