Logo

Bestel het gratis inspiratiemagazine en ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Sanisale Wormerveer

Lees alles over Sanisale Sanitairwinkel Wormerveer

Kikkertweg 58
1521 RG Wormerveer
Nederland
085-8780083
wormerveer@sanisale.com
Sanitairwinkel Wormerveer

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag  09:30 - 17:30 uur
Vrijdag  09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag gesloten

Afwijkende openingstijden

1e kerstdag gesloten

2e kerstdag open van 11:00 - 17:00 uur

 

Sanitairwinkel Wormerveer

Welkom bij Sanisale sanitairwinkel Wormerveer. Bent u van plan een nieuwe badkamer te kopen en wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan bent u bij onze badkamer outlet in Wormerveer aan het juiste adres. Sanisale.com heeft een uitgebreid aanbod van badkamers, toiletten en tegels. Onze sanitair outlet wordt gerund door Jasper Pafort en Jens de Leeuw, twee ervaren professionals. Met hun enthousiasme en vakkennis streven zij ernaar om voor al uw wensen een oplossing te vinden!

Ruime keuze voor de badkamer of toiletruimte

Of u nu op zoek bent naar een hele nieuwe badkamer, toilet of woonvloer; ons assortiment kent veel variatie en we updaten dit regelmatig op basis van de laatste trends en mogelijkheden. Met de badkameropstellingen in de showroom laten we u verschillende stijlen zien. Van romantisch tot klassiek modern, van sereen wit tot oosters grijs. Bekende A-merken in ons assortiment zijn bijvoorbeeld Hotbath, Sanibell en Geberit. Bij ons kunt u bovendien niet alleen terecht voor het uitzoeken van een compleet nieuwe badkamer, we helpen u ook graag wanneer u uw badkamer of toiletruimte wilt (laten)renoveren.

Service op maat in onze badkamerwinkel

Een nieuwe badkamer uitzoeken doet u niet zomaar. Wij vinden dat u van een badkamerzaak mag verwachten dat uw wensen centraal komen te staan. We willen u niet alleen inspireren, maar ervoor zorgen dat u volledig ontzorgd wordt. Daarom nemen wij u stap voor stap mee in het proces. We adviseren u over materialen en merken, maar denken ook praktisch met u mee over uw badkamer. Op het moment dat we een helder beeld hebben van uw ideale badkamer, maken we in de winkel een gratis 3D ontwerp voor u. Zo heeft u altijd een helder beeld van het eindresultaat! Op basis daarvan maken we vrijblijvend een offerte op. Samen bekijken we of wij nog iets voor u kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren van uw nieuwe badkamer. U blij? Wij blij!

Waarom u kiest voor Sanisale sanitairwinkel Wormerveer

Hoewel we een breed assortiment aan A-merken hebben en een goede service leveren, staan wij eigenlijk vooral bekend vanwege de scherpe tarieven. Hoe we zo een totaalpakket kunnen bieden? We kopen onze producten slim en groot in. Zo houden we de prijs laag. Wel zo leuk! We vinden zelf dat het ook wel iets zegt dat ook aannemers en ZZP-ers uit de omgeving van Wormerveer regelmatig bij ons komen winkelen.
Kortom:

  • 1 aanspreekpunt met ruim 17 jaar ervaring in het vak
  • Gratis 3D ontwerp van je badkamer
  • Ruim assortiment A-merken voor outletprijzen
  • Gratis parkeergelegenheid

Bent u nieuwsgierig naar onze mooie badkamers in Wormerveer?

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. U kunt ons vinden op het bedrijventerrein Noorderveld, dichtbij de N246. Wij beschikken over een groot parkeerterrein voor de deur waar u gratis kunt parkeren. Voor elke klant staat er een kopje koffie, cappuccino of thee klaar.

Komen onze openingstijden u niet uit?

Geen probleem, bel dan voor een afspraak buiten deze tijden. Bij onze Sanisale sanitairwinkel Wormerveer bent u altijd welkom. Graag tot ziens!

Een nieuwe badkamer is een behoorlijke beslissing, dat begrijpen wij als geen ander. Wij nemen de tijd voor u en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Maak een afspraak

Actuele aanbiedingen8

Bekijk alle

Winkel informatie

Adres
Kikkertweg 58
1521 RG Wormerveer
Nederland
Social Media

Contact aanvraag