MEDEDELING: Onze winkels zijn geopend! Lees hier hoe wij met het Corona-virus omgaan.

Header

Weekactie: 11% Jubileum korting

+ de temperatuur in Nederland

Vul jouw gegevens in en profiteer!

Sanitairwinkel Wormerveer

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag  09:30 - 17:30 uur
Vrijdag  09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Er zijn op dit moment geen afwijkende openingstijden bekend.

Sanisale Wormerveer

Welkom bij sanitairwinkel Wormerveer

Ben je van plan een nieuwe badkamer te kopen en wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je bij onze badkamer outlet in Wormerveer aan het juiste adres. Sanisale heeft een uitgebreid aanbod van badkamers, toiletten en tegels. Onze sanitair outlet wordt gerund door Jasper Pafort en Jens de Leeuw, twee ervaren professionals. Met hun enthousiasme en vakkennis streven zij ernaar om voor al jouw wensen een oplossing te vinden!

 

Jouw droombadkamer in 4 stappen

Een nieuwe badkamer uitzoeken doe je niet zomaar. Wij vinden dat je van een badkamerzaak mag verwachten dat jouw wensen centraal komen te staan. We willen je niet alleen inspireren, maar ook (volledig) ontzorgen. Daarom nemen wij jou stap voor stap mee in het proces. Jij blij? Wij blij!

  1. Advies: We adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee over jouw badkamer.
  2. 3D ontwerp: Op het moment dat we een helder beeld hebben van jouw ideale badkamer, maken we in de winkel een gratis 3D ontwerp. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat!
  3. Offerte: We maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  4. Service: Samen bekijken we of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren van jouw nieuwe badkamer.

 

Service bij sanitairwinkel Wormerveer

Hoewel we een breed assortiment aan A-merken hebben en een goede service leveren, staan wij eigenlijk vooral bekend vanwege de scherpe tarieven. Hoe we zo een totaalpakket kunnen bieden? We kopen onze producten slim en groot in. Zo houden we de prijs laag. Wel zo leuk! We vinden zelf dat het ook wel iets zegt dat ook aannemers en ZZP-ers uit de omgeving van Wormerveer regelmatig bij ons komen winkelen.
Kortom:

  • Eén aanspreekpunt met ruim 17 jaar ervaring in het vak
  • Gratis 3D ontwerp van je badkamer
  • Ruim assortiment A-merken voor outletprijzen
  • Gratis parkeergelegenheid

Kom langs bij sanitairwinkel Wormerveer!

Wij nodigen je van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. Je kunt ons vinden op het bedrijventerrein Noorderveld, dichtbij de N246. Wij beschikken over een groot parkeerterrein voor de deur waar je gratis kunt parkeren. Voor elke klant staat er een kopje koffie, cappuccino of thee klaar. Tot snel!