Logo

Bestel het gratis inspiratiemagazine en ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Sanisale Spijkenisse

Lees alles over Sanisale Sanitairwinkel Spijkenisse

Iepenlaan 19-35
3203 XV Spijkenisse
Nederland
0181-769020
spijkenisse@sanisale.com
Sanitairwinkel Spijkenisse

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 11:00 - 17:00 uur

Afwijkende openingstijden

1e kerstdag gesloten

2e kerstdag open van 11:00 - 17:30 uur

 

Koopzondag
Iedere zondag koopzondag van 11:00 - 17:00 uur.

Sanitairwinkel Spijkenisse

Welkom bij Sanisale sanitairwinkel Spijkenisse.  Uw badkamer is je persoonlijke heiligdom, die de toon zet voor zowel het begin als het einde van de dag. En omdat je er een belangrijk deel van de dag in doorbrengt, ben je het bijna aan jezelf verplicht om je badkamer met evenveel zorg en aandacht in te richten als de rest van je huis. Daar zijn we ons bij Sanisale in Spijkenisse heel goed van bewust. De mooiste ontwerpen tegen de laagste prijzen, in verschillende stijlen en van diverse A-merken. Wie een bezoek brengt aan onze sanitairwinkel in Spijkenisse, zal hartelijk worden verwelkomd door een deskundig team. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sanitairbranche kunnen onze professionals jou met zekerheid van een passend advies voorzien. Kom eens langs in onze badkamerwinkel en laat je inspireren! 

Badkamers in Spijkenisse, topkwaliteit en service

Onze sanitairwinkel is gevestigd in woonboulevard Spijkenisse, recht tegenover de brandweerkazerne en Sportpark Groenewoud. Gelegen nabij A15 en dus makkelijk te bereiken. Parkeren kan voor de deur. Ondanks dat Sanisale Spijkenisse ruime openingstijden heeft, is het ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een kijkje te komen nemen in onze sanitairwinkel. Maak daarvoor wel eerst even een afspraak. De sfeervolle showroom bestrijkt maar liefst 700 m2, waar topkwaliteit sanitaire producten van merken zoals Grohe, Duravit, Hotbath en Sunshower bijeengebracht zijn tot stijlvolle badkamers. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van badkamers en sanitair. 

Sanisale sanitairwinkel Spijkenisse biedt complete service

U kunt in onze winkel niet alleen terecht voor tal van sanitairproducten, zoals wastafels, douchecabines, kranen en toiletten van verschillende merken in verschillende stijlen. Wij vinden het vooral belangrijk om je van deskundig advies te voorzien. Je badkamer moet immers jaren mee kunnen gaan, en dan is het wel de bedoeling dat jij helemaal tevreden bent. Om jou beter te kunnen helpen bij jouw aankoop, bieden we de volgende services: 

- Hoge kwaliteit voor de laagste prijs 
- Gratis 3D ontwerp van jouw ideale badkamer 
- Advies bij renovatie
- Een vrijblijvend offerte
- Het inmeten van de badkamer 
- De levering, montage en installatie

Met meer dan 40 vestigingen, verspreid over heel Nederland, zijn keukens, sanitair en tegels van Sanisale hét alternatief voor elke doe-het-zelver, ZZP’er én aannemer. 

Kom vandaag nog langs bij Sanisale sanitairwinkel Spijkenisse voor de mooiste badkamers! De koffie en thee staan al voor u klaar!

Een nieuwe badkamer is een behoorlijke beslissing, dat begrijpen wij als geen ander. Wij nemen de tijd voor u en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Maak een afspraak

Actuele aanbiedingen8

Bekijk alle

Winkel informatie

Adres
Iepenlaan 19-35
3203 XV Spijkenisse
Nederland
Social Media

Contact aanvraag