Sanitairwinkel Spijkenisse · Sanisale
Logo
Header

Profiteer nu van onze jubileumweek!

Alleen deze week krijg je namelijk bovenop de 2x 21% weg ermee actie, nóg eens 10% extra korting!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang jouw korting.

Sanitairwinkel Spijkenisse

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 11:00 - 17:00 uur


Koopzondag

Iedere zondag koopzondag van 11:00 - 17:00 uur.

Afwijkende openingstijden:
9 juni (1e Pinksterdag): Gesloten
10 juni (2e Pinksterdag): 10:00 - 17:30 uur

Slide 2 of 3
  • Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orientatie gesprek of een offerte vergelijking!

    Maak afspraak

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak

Probeer onze gratis badkamerconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe badkamer er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis badkamerconfigurator

Klik hier

Sanisale Spijkenisse

Welkom bij Sanisale Spijkenisse

Welkom bij Sanisale sanitairwinkel Spijkenisse.  Uw badkamer is je persoonlijke heiligdom, die de toon zet voor zowel het begin als het einde van de dag. En omdat je er een belangrijk deel van de dag in doorbrengt, ben je het bijna aan jezelf verplicht om je badkamer met evenveel zorg en aandacht in te richten als de rest van je huis. Daar zijn we ons bij Sanisale in Spijkenisse heel goed van bewust. De mooiste ontwerpen tegen de laagste prijzen, in verschillende stijlen en van diverse A-merken. Wie een bezoek brengt aan onze sanitairwinkel in Spijkenisse, zal hartelijk worden verwelkomd door een deskundig team. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sanitairbranche kunnen onze professionals jou met zekerheid van een passend advies voorzien. Kom eens langs in onze badkamerwinkel en laat je inspireren! 

Badkamers in Spijkenisse, topkwaliteit en service

Onze sanitairwinkel is gevestigd in woonboulevard Spijkenisse, recht tegenover de brandweerkazerne en Sportpark Groenewoud. Gelegen nabij A15 en dus makkelijk te bereiken. Parkeren kan voor de deur. Ondanks dat Sanisale Spijkenisse ruime openingstijden heeft, is het ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een kijkje te komen nemen in onze sanitairwinkel. Maak daarvoor wel eerst even een afspraak. De sfeervolle showroom bestrijkt maar liefst 700 m2, waar topkwaliteit sanitaire producten van merken zoals Grohe, Duravit, Hotbath en Sunshower bijeengebracht zijn tot stijlvolle badkamers. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van badkamers en sanitair. 

Sanisale sanitairwinkel Spijkenisse biedt complete service

U kunt in onze winkel niet alleen terecht voor tal van sanitairproducten, zoals wastafels, douchecabines, kranen en toiletten van verschillende merken in verschillende stijlen. Wij vinden het vooral belangrijk om je van deskundig advies te voorzien. Je badkamer moet immers jaren mee kunnen gaan, en dan is het wel de bedoeling dat jij helemaal tevreden bent. Om jou beter te kunnen helpen bij jouw aankoop, bieden we de volgende services: 

- Hoge kwaliteit voor de laagste prijs 
- Gratis 3D ontwerp van jouw ideale badkamer 
- Advies bij renovatie
- Een vrijblijvend offerte
- Het inmeten van de badkamer 
- De levering, montage en installatie

Met meer dan 40 vestigingen, verspreid over heel Nederland, zijn keukens, sanitair en tegels van Sanisale hét alternatief voor elke doe-het-zelver, ZZP’er én aannemer. 

Kom vandaag nog langs bij Sanisale sanitairwinkel Spijkenisse voor de mooiste badkamers! De koffie en thee staan al voor u klaar!

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Spijkenisse.

Mascotte