MEDEDELING: Onze winkels zijn geopend! Lees hier hoe wij met het Corona-virus omgaan.

Header

Weekactie: 11% Jubileum korting

+ de temperatuur in Nederland

Vul jouw gegevens in en profiteer!

Sanitairwinkel Schagen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag  09:30 - 17:30 uur
Vrijdag (koopavond) 09:30 - 21:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur (1e zondag v.d. maand)

Er zijn op dit moment geen afwijkende openingstijden bekend.

Sanisale Schagen

Welkom bij sanitairwinkel Schagen

Vind een uitgebreid aanbod met diverse badkamers van eersteklas sanitair merken bij Sanisale Schagne. We verkopen sanitair van meer dan 20 verschillende merken, waaronder Geberit, Wisa, Revital, HSK, Grohe en Villeroy & Boch. Onze showroom in Schagen staat vol met badkameropstellingen om je op ideeën te brengen voor jouw badkamer!

Jouw droombadkamer in 4 stappen

Een nieuwe badkamer uitzoeken doe je niet zomaar. Wij vinden dat je van een badkamerzaak mag verwachten dat jouw wensen centraal komen te staan. We willen je niet alleen inspireren, maar ook (volledig) ontzorgen. Daarom nemen wij jou stap voor stap mee in het proces. Jij blij? Wij blij!

  1. Advies: We adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee over jouw badkamer.
  2. 3D ontwerp: Op het moment dat we een helder beeld hebben van jouw ideale badkamer, maken we in de winkel een gratis 3D ontwerp. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat!
  3. Offerte: We maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  4. Service: Samen bekijken we of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren van jouw nieuwe badkamer.

 

Inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer!

In onze showroom in Schagen staan diverse badkameropstellingen. Doordat er veel stijlen naast elkaar gezet zijn, vind je binnen een mum van tijd een badkamer naar jouw smaak.

We houden continu de nieuwste trends en technieken op het gebied van sanitair in de gaten. Zo zijn veel ontwerpen modern en helemaal volgens de laatste ontwikkelingen. Heb je zelf al een badkamer voor ogen? De medewerkers van onze sanitair outlet in Schagen maken graag een gratis 3D-ontwerp voor jou. 

De service van onze sanitairwinkel in Schagen

Natuurlijk mag je van onze badkamer outlet in Schagen ook de nodige service verwachten. Zo zorgen wij niet alleen voor het inmeten en de uiteindelijke aflevering, maar ook voor de montage en installatie van jouw nieuwe badkamers in Schagen. Daarnaast staat onze sanitair outlet in Schagen voor: 

  • Eén duidelijk aanspreekpunt
  • Gratis 3D ontwerp van jouw badkamer
  • Topkwaliteit voor de laagste prijs
  • Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Kom eens langs bij Sanisale sanitairwinkel Schagen. De koffie staat voor je klaar. Graag tot ziens in onze badkamerwinkel!