Sanisale
Header

Maximale korting op je badkamer!

Krijg bovenop jouw korting, nóg eens 10% extra Jubileum korting!

Vul je gegevens in en ontvang jouw korting.

Sanitairwinkel Nijkerk

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag  10:00 - 17:30 uur
Vrijdag (koopavond) 10:00 - 20:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

*** 

Aangepaste openingstijden:
Maandag 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus,19 augustus: Gesloten.
Vrijdag 26 juli, 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus: 10:00–17:30 uur.
Sanisale Nijkerk

Welkom bij Sanisale sanitairwinkel Nijkerk.

Wanneer jouw badkamer wel toe is aan vernieuwing, dan ben je bij onze sanitairwinkel in Nijkerk aan het juiste adres. Bij ons vind je vele vierkante meters aan inspiratie. Je vindt ons op het bedrijventerrein 'Arkervaart', vlakbij het Tuin & Plaza gebouw. Doordat dit niet ver is van de A28 en de N301, is de bereikbaarheid optimaal. Rondom onze badkamerwinkel is voldoende gratis parkeergelegenheid. Niet alleen particulieren zijn welkom in onze sanitair outlet in Nijkerk, maar ook ZZP-ers, doe-het-zelf-ers en aannemers. Onze openingstijden zijn ruim en we zijn ook op koopavond open. Mochten de openingstijden toch niet passen, dan kan je gerust even bellen om een afspraak buiten de openingstijden om te maken.

De diversiteit van onze badkamerwinkel in Nijkerk

Onze badkamers worden rechtstreeks ingevoerd vanuit Duitsland, waardoor we de prijzen scherp en laag kunnen houden. Doordat we bij Sanisale Nijkerk een ruime opstelling van diverse badkamers hebben gemaakt, is het eenvoudig om er een te vinden die past bij jouw woning en je persoonlijke stijl. Heb je zelf al een ontwerp voor ogen? Vraag dan één van onze professionals om een 3D-ontwerp voor je te maken. Dit is helemaal gratis en geeft jou een indruk van hoe de badkamer eruit kan komen te zien. Wil je liever renoveren? Ook dat kan. Bij ons heb je ruime keuze uit merken zoals Grohe en HSK. Ons sanitair assortiment varieert van kranen, douches, wastafels en toiletten. Doordat het bij onze sanitairwinkel in Nijkerk ook mogelijk is om tegels aan te schaffen, bieden we je letterlijk alles onder één dak. 

Service van Sanisale sanitairwinkel Nijkerk

Benieuwd naar de prijzen? Natuurlijk is het mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen. Ben je helemaal tevreden? Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden voor het inmeten en leveren van de badkamer. Ook de montage en installatie kunnen we voor je verzorgen. De service van onze badkamerwinkel in Nijkerk in het kort: 
- 1 aanspreekpunt
- Gratis 3D ontwerp
- Jarenlange ervaring
- Topkwaliteit voor de laagste prijs

Graag tot ziens bij Sanisale sanitairwinkel Nijkerk, de koffie en thee staan al voor je klaar!

Slide 2 of 3
  • c2a

    Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orientatie gesprek of een offerte vergelijking!

    Maak afspraak
c2a

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan
c2a

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak
c2a

Probeer onze gratis badkamerconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe badkamer er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis badkamerconfigurator

Klik hier