Sanisale
Header

Weekactie: 2 x 21% BTW Weg Ermee!

Profiteer nu van onze weekactie en krijg 2 x de BTW als korting + 10% extra jubileum korting!!

Vul jouw gegevens in en profiteer!

Sanitairwinkel Nijkerk

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag  10:00 - 17:30 uur
Vrijdag (koopavond) 10:00 - 20:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

*** 

Aangepaste openingstijden:
Maandag 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus,19 augustus: Gesloten.
Vrijdag 26 juli, 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus: 10:00–17:30 uur.
Sanisale Nijkerk

Welkom bij sanitairwinkel Nijkerk

Wanneer jouw badkamer wel toe is aan vernieuwing, dan ben je bij onze sanitairwinkel in Nijkerk aan het juiste adres. Bij ons vind je vele vierkante meters aan inspiratie. Je vindt ons op het bedrijventerrein 'Arkervaart', vlakbij het Tuin & Plaza gebouw. Doordat dit niet ver is van de A28 en de N301, is de bereikbaarheid optimaal. Rondom onze badkamerwinkel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Niet alleen particulieren zijn welkom in onze sanitair outlet in Nijkerk, maar ook ZZP-ers, doe-het-zelf-ers en aannemers. Onze openingstijden zijn ruim en we zijn ook op koopavond open. Mochten de openingstijden toch niet passen, dan kan je gerust even bellen om een afspraak buiten de openingstijden om te maken.

De diversiteit van onze badkamerwinkel in Nijkerk

Onze badkamers worden rechtstreeks ingevoerd vanuit Duitsland, waardoor we de prijzen scherp en laag kunnen houden. Doordat we bij Sanisale Nijkerk een ruime opstelling van diverse badkamers hebben gemaakt, is het eenvoudig om er een te vinden die past bij jouw woning en je persoonlijke stijl. Heb je zelf al een ontwerp voor ogen? Vraag dan één van onze professionals om een 3D-ontwerp voor je te maken. 

Jouw droombadkamer in 4 stappen

Een nieuwe badkamer uitzoeken doe je niet zomaar. Wij vinden dat je van een badkamerzaak mag verwachten dat jouw wensen centraal komen te staan. We willen je niet alleen inspireren, maar ook (volledig) ontzorgen. Daarom nemen wij jou stap voor stap mee in het proces. Jij blij? Wij blij!

  1. Advies: We adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee over jouw badkamer.
  2. 3D ontwerp: Op het moment dat we een helder beeld hebben van jouw ideale badkamer, maken we in de winkel een gratis 3D ontwerp. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat!
  3. Offerte: We maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  4. Service: Samen bekijken we of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren van jouw nieuwe badkamer.

 

Service van Sanisale sanitairwinkel Nijkerk

Benieuwd naar de prijzen? Natuurlijk is het mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen. Ben je helemaal tevreden? Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden voor het inmeten en leveren van de badkamer. Ook de montage en installatie kunnen we voor je verzorgen. De service van onze badkamerwinkel in Nijkerk in het kort: 

  • Eén aanspreekpunt
  • Gratis 3D ontwerp
  • Jarenlange ervaring
  • Topkwaliteit voor de laagste prijs

Graag tot ziens bij Sanisale sanitairwinkel Nijkerk, de koffie en thee staan al voor je klaar!