Sanitairwinkel Amstelveen · Sanisale
Logo
Header

Sanitairwinkel Amstelveen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

1e kerstdag gesloten.
2e kerstdag gesloten.

Koopzondag
Elke zondag van de maand geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Uw offerte is geld waard!

Zoals ieder jaar heeft Sanisale ook deze december weer groot ingekocht bij de leveranciers. Profiteer van deze schitterende eindejaaraanbieding op uw lopende offerte.

Heeft u nog geen offerte? Ook dan kunt u profiteren van deze actie!


Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Gratis offerte check

Ergens anders een offerte ontvangen? Upload uw offerte, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag direct aan

Probeer onze gratis badkamerconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe badkamer er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis badkamerconfigurator

Klik hier
Visual


Sanisale Amstelveen

Welkom bij Sanisale sanitairwinkel Amstelveen. Wij verkopen een groot assortiment baden, douches en tegels. In de showroom van onze badkamerwinkel in Amstelveen, met een oppervlakte van maar liefst 600m2, hebben wij voorbeeldopstellingen van badkamers in diverse stijlen en diverse prijsklassen. Onze zeer makkelijk te bereiken sanitair outlet in Amstelveen ligt op industrieterrein 'De Weverij', nabij de A9 en N231. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. Onze badkamerwinkel Amstelveen kent ruime openingstijden. Ook zijn we elke zondag geopend, van 11:00 uur tot 17:00 uur. Komen onze reguliere openingstijden u minder goed uit? Bel ons, dan maken we een andere afspraak waarbij u van harte welkom bent bij dé badkamerwinkel van Amstelveen. 

Badkamermeubilair van topmerken

We verkopen A-merken sanitair van zeer hoge kwaliteit, waaronder Novellini, Villeroy & Boch, Grohe en Cleopatra. Onze tarieven zijn zeer scherp, door slim inkoopbeleid in Duitsland verkopen we nieuwe badkamers tegen outlet prijzen bij badkamerwinkel Amstelveen. Uiteraard hanteren we een laagste prijsgarantie! 

In onze sanitair outlet Amstelveen ontvangen we je graag met een kop koffie en nemen we alle tijd om je goed te adviseren. Door onze jarenlange ervaring ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren, ZZP’ers als aannemers weten ons te vinden voor een nieuwe badkamer. 

Uiteraard zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Of je nu op zoek bent naar een strakke moderne badkamer of juist een romantische badkamer: wij hebben het in onze badkamerwinkel te Amstelveen. Wil je je huidige badkamer renoveren? Ook dat kan bij ons. 

Nieuwe badkamer bij Sanisale sanitairwinkel Amstelveen

We geven u met zeer veel enthousiasme persoonlijk advies, toegespitst op uw persoonlijke wensen. Ook bieden we volop inspiratie: bij ons maak je een gratis 3D ontwerp van je ideale badkamer. Dat maakt een badkamer uitkiezen bij sanitair outlet Amstelveen extra leuk. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op. De montage en installatie kunnen we natuurlijk ook voor u verzorgen. Kortom, uw profiteert van de volgende voordelen: 

- Showroom van maar liefst 600m2 
- Gratis 3D ontwerp 
- Topkwaliteit voor de laagste prijs 
- We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! 

Kom eens een kijkje nemen bij Sanisale sanitairwinkel Amstelveen. Wij zetten de koffie alvast voor u klaar!

 

 

 

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Amstelveen.

Mascotte