U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieGeniet van een whirlpool in jouw badkamer!

Geniet van een whirlpool in jouw badkamer!

Whirlpool baden, ook wel bubbelbaden genoemd, zijn het toppunt van luxe in de badkamer. Het helpt je om optimaal te ontspannen en het is daarbij ook nog eens goed voor de bloedsomloop. Dubbel zoveel voordeel. Alle voordelen en mogelijkheden lees je in ons blog.

Soorten whirlpool baden

Vaak denken mensen dat een whirlpool in de badkamer erg duur is. Maar een whirlpool bad hoeft geen enorme investering te zijn. Het is namelijk ook mogelijk om jouw bestaande bad om te bouwen tot een whirlpool bad. Heb je een hoekbad, ligbad of een vrijstaand bad? In ieder bad kunnen er gaten geboord worden om vervolgens jets te plaatsen. Het is dan wel raadzaam om een technische expert te laten kijken naar de aansluitmogelijkheden. Wil je een nieuw bad aanschaffen, dan zijn er verschillende varianten verkrijgbaar:

  • Whirlpools met luchtjets, deze luchtjets zitten in de bodem van het bad. De bubbels werken zich een weg naar boven Dit effect stimuleert de bloedsomloop en zorgt dat je spieren ontspannen. Sport u veel? Dan bied deze vorm van een whirlpoolbad een uitkomst.
  • Hydro whirlpool: Een tweede optie die je kunt kiezen is een bubbelbad met waterjets. Dit bubbelbad wordt een hydro genoemd. De jets zitten nu in de zijkant van het bad. Deze waterjets spuiten water vanuit verschillende posities tegen het lichaam wat zorgt voor een massage effect.
  • Combinatie Whirlpool met lucht- en waterjets: Hierbij zitten er aan de zijkanten en aan de onderkant luchtjets. Zo kan je optimaal genieten van het warme water dat je lichaam masseert en stimuleert.

Om het oog ook wat te bieden is het mogelijk verlichting te plaatsen in het bubbelbad. Dan ben je zeker van een ontspannen gevoel als je uit bad komt. Je bekijkt het in ons assortiment!

Voordelen van een whirlpool

Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor een whirlpool in plaats van een normaal bad. Enkele hiervan zetten wij voor je op een rij:

  • Het is ontspannend voor de spieren
  • Het stimuleert de bloedsomloop
  • De waterstralen zorgen voor een ontspannend effect
  • Je creëert de ideale spa in huis

Kom bij voorkeur even langs in een van onze showrooms om met een van onze badkamer specialisten te overleggen.

Whirlpool

Advies over whirlpool baden

Wil je vrijblijvend advies over de aanschaf van een whirlpool? Kom dan even langs in een van onze showrooms en bekijk meteen ons assortiment. Wij helpen je bij al jouw vragen. Maak direct een afspraak online.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.