U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieHoe creëer je een wellness badkamer?

Hoe creëer je een wellness badkamer?

We zien een trend op het gebied van badkamers: Men ziet de badkamer niet enkel meer als puur functioneel, het wordt steeds meer een plek om te relaxen. Net als in een wellness resort. Waar ze zich kunnen opladen na een drukke dag en een plek waar ze lekker kunnen ontspannen. Wil jij weten hoe je een wellness gevoel kunt creëren in de badkamer? Lees dan snel verder!

wellness badkamer

Gebruik warme accenten in de badkamer

Heb je wel eens gedacht aan houten accenten in de badkamer? Dit is een hele goede manier om jouw ruimte op te warmen. Je ziet dit ook vaak als je naar een spa gaat. En is prachtig te combineren met keramische tegels. Ben je niet helemaal fan van houten badkamer vloer? Kijk dan naar een keramische tegel met houtlook! Of schaf houten accessoires en badkamermeubels aan. Dit kan al een groot verschil maken.

wellness badkamer

Laat jouw badkamer ruimtelijk ogen

Om optisch meer ruimte te creëeren is het van belang dat de badkamervloer overzichtelijk oogt. Kies daarom bijvoorbeeld voor een inloopdouche, zwevende badkamer meubels (zodat er niets op de grond staat) en een vrijstaand bad. Naast dat dit erg chique is, het is ook erg praktisch in ouderhoud. Je dweilt de vloer gemakkelijk schoon zonder enige obstakels!

Tips om jouw badkamer luxe uit te laten stralen

Ben jij er nog niet aan toe om een gehele nieuwe badkamer aan te schaffen? Maar wil je evengoed wel meer luxe in de badkamer creëren? Dit kan natuurlijk makkelijk met wat kleine aanpassingen! Rol bijvoorbeeld de handdoeken op, ruim de badkamer zoveel mogelijk op, zodat het geheel overzichtelijk oogt. Naast deze handige tips zijn er nog meer opties om het wellness gevoel naar huis te brengen, zoals:

  • Maak gebruik van plafond speakers, zo kan je tijdens het relaxen altijd genieten van rustgevende muziek.
  • Plaats kaarsen in de badkamer, zodat er altijd een romantische en warme sfeer in de badkamer is. Ben je geen fan van kaarsen? Maak dan gebruik van dimlichten!
  • Maak gebruik van planten in de badkamer, voor meer informatie lees ons blog.

wellness badkamer

Stoomcabine in de badkamer

Een stoomcabine biedt ontzettend veel ontspanning! Naast het feit dat een stoomcabine uitermate ontspannend en comfortabel is, is een stoomcabine ook nog eens goed voor je lichamelijke gezondheid. Massagestralen bevorderen de bloedsomloop en door de stoom worden de poriën van uw huid geopend en tegelijkertijd goed gereinigd. Wil je een stoomcabine met nog meer luxe, kies dan voor een stoomcabine met geurintegratie, massagestralen of laat infrarood lampen in bouwen.

Twijfel je aan het feit of een stoomcabine wat voor jouw badkamer is? Neem dan contact op met een van onze badkamerspecialisten en laat je adviseren!

De ideale badkamer voor jou

Wil je meer informatie over de wellness badkamer? Onze badkamerspecialisten adviseren je graag! Je kunt telefonisch contact opnemen met een vestiging bij jou in de buurt. Ter inspiratie kun je natuurlijk altijd ons gratis inspiratiemagazine downloaden.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.