U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieVoeg een vrijstaand bad toe aan jouw badkamer!

Voeg een vrijstaand bad toe aan jouw badkamer!

Een bad is een luxe toevoeging aan de badkamer. Steeds meer huishoudens kiezen voor een badkamer inclusief bad en dan het liefst een vrijstaand bad. Het vrijstaande bad is de laatste jaren erg in trek en is esthetisch gezien één van de mooiste baden. In dit inspiratieblog leggen wij je alles uit over dit prachtige type bad.

Wat is een vrijstaand bad?

Een vrijstaand bad is een bad die niet tegen een muur of wand aan staat, het bad staat dus los in de (bad)kamer. Soms wordt hiervoor gekozen om praktische redenen, bijvoorbeeld bij een lage schuine muur. Maar meestal kiest men voor een vrijstaand bad voor de luxe uitstraling. Vrijstaande baden zijn trendy, chique en springen direct in het oog. Daarom zijn deze niet alleen in normale huishoudens ontzettend populair, ook hotels kiezen vaak voor dit type bad.

vrijstaand bad

Niet alle badkamers zijn geschikt voor een vrijstaand bad. Dit type bad neemt namelijk veel ruimte in.De ruimte om een vrijstaand bad kun je vaak niet meer praktisch inrichten. Het is daarom belangrijk dat jouw badkamer redelijk groot is. Je kunt ook kiezen voor een bad die tegen de muur aan staat. Dit staat nog steeds zeer luxe en het neemt minder ruimte in beslag!

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Dat bekijk je hier

De voordelen

Als je de ruimte hebt om een vrijstaand bad te plaatsen, biedt het ook veel voordelen.

  • Gemakkelijk in onderhoud: Doordat het bad los staat kun je gemakkelijk schoonmaken om het bad heen. Daarnaast hoef je geen badrand schoon te maken.
  • Esthetisch: Op dit vlak is een vrijstaand bad de mooiste keuze. Dit zal er ook voor zorgen dat jouw badkamer direct veel luxe uitstraalt.
  • Groot aanbod: Door de populariteit is er een groot assortiment beschikbaar. Kijk in onze webshop of kom langs in één van onze showrooms

De aansluiting

Omdat het bad niet is ingebouwd, is het belangrijk om goed te letten op de aansluiting van het vrijstaand bad. Vooral in slaapkamers kan dit nog weleens een probleem zijn. Laat daarom altijd iemand met technische kennis naar de desbetreffende ruimte kijken alvorens u tot aankoop overgaat. Neem contact op met een van onze badkamerspecialisten en vraag vrijblijvend en deskundig advies aan.

vrijstaand bad

Vrijstaande baden bij Sanisale

Wij hebben alle kennis, kunde én inspiratie in huis om u te helpen bij de keuze voor een vrijstaand bad. Dus ben je benieuwd of wil je meer weten? Download ons inspiratiemagazine of kom langs in één van onze showrooms!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.