U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieVerschillende soorten raambekleding voor in jouw badkamer

Verschillende soorten raambekleding voor in jouw badkamer

Raambekleding in de badkamer, het lijkt een onmogelijke opgave. Maar dat valt eigenlijk best wel mee. Er zijn genoeg mogelijkheden die jouw privacy kunnen garanderen. Wij nemen je mee langs de 4 beste keuzes voor raambekleding in de badkamer. 

1. Jaloezieën 

Aluminium jaloezieën zijn perfect voor in de badkamer. Ze zijn waterbestendig en kunnen op maat gemaakt worden. Daarnaast zijn jaloezieën een perfecte manier om te spelen met het licht in de badkamer. Als je wat meer privacy verlangt, sluit je de jaloezieën en ben je enkel je haar aan het doen dat kun je ze openen voor meer natuurlijk licht in de badkamer. Daarnaast is deze optie van raambekleding in de badkamer zeer stijlvol. Des te meer reden dus!

2. Raamfolie

Het is mooi om genoeg buitenlicht in de badkamer toe te laten, de badkamer oogt hierdoor ruimer en gezelliger. Toch heb je liever niet dat mensen vanaf buiten naar binnen kunnen kijken. Raamfolie is in dit opzicht een mooie oplossing in beide gevallen. Het laat veel licht door, maar houdt tegelijkertijd wel de inkijk tegen. Mocht je 100% privacy willen dan is raamfolie misschien niet de optie voor jou. Maar als jouw badkamer op een plek zit waar geen directe inkijk is dan is raamfolie een goede keuze. Daarnaast is deze optie ook nog eens zeer budget-proef en gemakkelijk aan te brengen.

3. PVC Shutters

PVC shutters zijn zeer vergelijkbaar aan jaloezieën. Het enige grote verschil zit 'm in de uitstraling. Shutters zijn aan elkaar verbonden met een bredere ladderband, wat een meer robuuste uitstraling geeft. Verder bieden raam jaloezieën en PVC shutters dezelfde voordelen. Veelvoudig worden shutters in een houten variant verkocht. Dit is niet per se aan te raden omdat dit zeer goede ventilatie vereist, om zo de kwaliteit van het hout te behouden. Let hier dus op!

4. Gordijnen voor in de badkamer

Het klinkt misschien gek maar er wordt nog regelmatig gekozen voor gordijnen in de badkamer. Gordijnen bieden veel privacy, en zijn daardoor een goede optie, mits jouw badkamer goed geventileerd is. We raden wel aan om lichtdoorlatende gordijnen te kiezen, zo komt er toch een beetje natuurlijk licht binnen. 

Raambekleding voor in jouw badkamer

Kom je er niet helemaal uit tijdens het kiezen van raambekleding voor jouw badkamer? Kom dan langs in één van onze showrooms en laat je verder informeren door onze badkamer specialisten. Maak alvast een afspraak of kom gewoon even langs, tot snel!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.