U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTips voor jouw nieuwe badkamer

Tips voor jouw nieuwe badkamer

Ben je bezig met het inrichten van jouw nieuwe badkamer? Dan kun je misschien wat hulp gebruiken. Het is een overweldigend project en daarom helemaal niet raar als je niet weet waar je moet beginnen. Daarom hebben wij een aantal tips voor je opgesteld waar je misschien in eerste instantie niet zelf over had nagedacht. 

Verlichting in de badkamer

Verlichting is in de badkamer cruciaal. Meestal kiest men niet voor heel veel ramen in de badkamer vanwege privacy. Dit is logisch, maar natuurlijk licht maakt een ruimte wel mooi open en groot. Probeer daarom altijd ten minste één raam in de badkamer te verwerken en werk in kleine ruimtes vooral met lichte kleuren. Op die manier kun je jouw badkamer groter doen ogen dan deze daadwerkelijk is.

Twijfel je over de lichtbalans in jouw badkamer? Het is altijd goed om een badkamerspecialist te vragen. Maak hier een afspraak.

nieuwe badkamer

Doe inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer!

Deze tip ligt wellicht voor de hand maar is toch zeer belangrijk voor het inrichten van jouw badkamer. Doe eerst badkamer inspiratie op! Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van inspiratiemagazines maar ook Pinterest is een goede manier om inspiratie op te doen. Volg je ons al? Zo niet, volg ons dan op Pinterest. Wij posten wekelijks nieuwe inspiratie en eventuele kortingsacties. 

Ons inspiratiemagazine kun je hieronder gratis aanvragen. O en bij het aanvragen van dit magazine, ontvang je ook nog eens €500,- euro korting op je badkamer! 

Durf keuzes te maken

De badkamer is meestal niet de grootste ruimte. Het is dan belangrijk dat je keuzes durft te maken. Als je beperkt de ruimte hebt, zul je bijvoorbeeld moeten kiezen tussen een dubbele wastafel of een toilet in de badkamer. Wat vind je dan belangrijker? Denk hier van te voren over na als niet alles mogelijk is. 

nieuwe badkamer

Tip: Er zijn opbergmethoden te verkrijgen zoals dubbele lades, hangkasten en bad/douchecombinaties om ruimte te besparen. Wil je meer tips voor een kleine badkamer. Lees dan dit inspiratieblog!

Advies en inspiratie voor jouw nieuwe badkamer

Wil je advies voor het inrichten van jouw nieuwe badkamer? Onze badkamerexperts denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale badkamer al in gedachten? Vraag dan in één van onze badkamer showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw badkamer er in werkelijkheid uit komt te zien.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.