U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatie5 Tips om jouw toiletruimte een nieuwe look te geven

5 Tips om jouw toiletruimte een nieuwe look te geven

Het is misschien wel de kleinste ruimte in huis, maar zeker niet onbelangrijk. Is jouw toiletruimte aan vernieuwing toe? Dan geven wij jou graag een aantal tips hoe jij jouw toiletruimte weer een nieuwe frisse look kunt geven. Lees snel verder!

1. Accessoires in het toilet

Wil jij jouw toilet ruimte alleen een nieuwe look geven? Dan kan dit gemakkelijk met een nieuwe spiegel of een accessoires set voor bij het toilet, hierdoor fris je de ruimte al mooi op. Wil je een persoonlijke touch aan de ruimte geven? Hang dan wat losse planken op en kleed dit aan met  foto’s en andere accessoires.

2. Vervang je kraan

Met een nieuwe kraan kan je ook al veel bereiken. Schaf bijvoorbeeld een mat zwarte aan om jouw toiletruimte meteen een andere look te geven. Versterk de look door ook de accessoires in mat zwart aan te schaffen.

3. Nieuwe wand- en vloertegels

Echt toe aan een nieuwe look? Schaf dan nieuwe tegels aan en durf hierbij te kiezen voor een ander kleurtje dan wit. Dit kan een fijne sfeer aan je ruimte geven. En hiermee heb je echt een nieuwe look in je toiletruimte. Let er wel op dat je het niet al te druk maakt. Dit kan ervoor zorgen dat jouw toiletruimte een stuk kleiner oogt. Wil je nog niet je hele ruimte meteen verbouwen, of heb je daar het budget niet voor? Dan kan je altijd de muur een likje verf geven. 

4. Zwart of wit?

We zien steeds vaker dat ook in het toilet zwarte meubels geplaatst worden. Het is trendy en geeft een unieke look aan je toiletruimte. Bekijk bijvoorbeeld deze prachtige zwarte wandcloset eens! Combineer dit met de eerder benoemde mat zwarte kraan en jouw toiletruimte heeft meteen een hele andere look!

5. Maak gebruik van sfeerverlichting

Verlichting bepaalt een groot deel van de sfeer die je wilt geven aan je toiletruimte. Denk aan plafondlampen of hanglampen. Maar vooral wandlampen zorgen voor de beste sfeer in je toilet. Doordat de muren verlicht worden lijkt je toiletruimte groter dan dat hij in werkelijkheid is. Dit is zeker voor een toiletruimte ideaal.

Laat je ruimte groter ogen

Wil je graag dat jouw kleine ruimte groter oogt? Dit kan op verschillende manieren. Een van de snellere opties is door een spiegel in de ruimte te plaatsen. Spiegels weerkaatsen het licht zeer goed, hierdoor ontstaat er een ruimtelijk effect. Daarnaast kan je ook kiezen voor grotere tegels, als je jouw ruimte breder wil laten ogen, dan kan je het beste kiezen voor bredere tegels. En kies voor hangende toiletmeubels. Hierdoor lijkt het alsof er meer vloeroppervlak is, en daarnaast is het ook nog eens makkelijk schoon te maken!

Meer advies nodig?

Behoefte aan persoonlijk advies of wil je even langskomen in onze showroom om de verschillende toilet ruimtes te bekijken? Geen probleem! Je vindt de dichtstbijzijnde showroom hier! Dit kan op afspraak, maar je kunt ook gewoon even binnen komen lopen! Tot ziens!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.