U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTips voor een goedkope badkamer

Tips voor een goedkope badkamer

Een badkamer is een hele investering, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij een aantal tips voor je opgesteld om je te helpen met het vinden van een prachtige en toch goedkope badkamer

Less is more

Less is more zorgt niet alleen voor een moderne en rustige uitstraling maar is ook nog eens goedkoper. Haal daarom alleen het hoog nodige in je badkamer en laat accessoires als handdoeken en voorraad zeepjes en shampoos in een wastafellade of een andere plek in het huis. Daarnaast oogt je badkamer gelijk ruimer omdat er niet zoveel objecten in de kamer staan. Een win-win situatie dus!

goedkope badkamer

Goedkope badkamer merken

Je kunt zorgen voor minder meubels in de badkamer, maar ook op deze meubels kun je nog extra besparen. Ga bijvoorbeeld niet voor de grote,  A-merken maar kies voor budget merken. Deze merken bieden ook prima sanitair en badkamermeubels voor een scherpere prijs. Je vindt, naast A-merken ook een ruim aanbod budgetmerken in ons assortiment. Als je twijfelt over de kwaliteit van een merk,  kun je altijd terecht bij onze badkamer specialisten, zij voorzien je van gedegen, eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij met je droom badkamer naar huis gaat.

De douche/bad combinatie

Met een douche, wastafel en toilet kom je al een heel eind in de badkamer. Maar wil je echt graag een bad, dan is een bad/douche combinatie een slimme en goedkope mogelijkheid. Een losstaand bad neemt meer ruimte in (die er vaak niet is in een budget badkamer) en is daarnaast ook veel duurder. Door het bad en de douche te combineren kun je lekker ontspannen in bad en als je minder tijd hebt gebruik maken van de douche. Ideaal dus!

goedkope badkamer

Goedkope badkamers bij Sanisale

In onze Sanisale showrooms kun je terecht voor badkamers met een scherpe prijs. Dit komt omdat wij jou de laagste prijsgarantie aanbieden. Je betaalt daarom nooit teveel. Zo ben je altijd verzekerd van de meest goedkope badkamer. Geïntresseerd? Maak hier dan een afspraak of kom langs in één van onze showrooms verspreid door heel Nederland.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.