U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTips voor de juiste indeling van jouw badkamer

Tips voor de juiste indeling van jouw badkamer

Wil je graag een nieuwe badkamer en weet ja al ongeveer welke stijl en misschien ook al welke producten jij in jouw nieuwe badkamer wilt hebben? Maar weet je niet wat de beste indeling is voor jouw badkamer? Natuurlijk is dit moeilijk omdat de juiste indeling van de badkamer voor ieder gezin weer anders is. Wij helpen je hier graag mee, met wat kleine aanpassingen kunnen we de badkamer namelijk een stuk groter laten ogen.

Bedenk goed wat jouw wensen zijn

Voordat je begint aan een nieuwe badkamer moet je eerst bedenken wat je hier allemaal in wilt verwerken. De indeling van een badkamer met bad kan er namelijk heel anders uitzien dan een zonder een bad. Een ander aspect waar je aan moet denken is het doel van jouw badkamer, wil je namelijk een efficiënte badkamer die door veel gezinsleden tegelijkertijd gebruikt kan worden of wil je meer een luxe badkamer.

Tip: Denk ook aan de ruimte die je in de badkamer hebt. De badkamer is in het algemeen de kleinste ruimte in huis. Heb je dus een wat kleinere ruimte ter beschikking, maar wil je evengoed genoeg opbergruimte in de badkamer? Lees dan ons blog over de opbergmogelijkheden in de badkamer. 

Natuurlijk staan onze badkamerspecialisten altijd voor je klaar. Heb je vragen over de juiste indeling van jouw badkamer? Maak dan een afspraak en overleg het, we helpen je graag!

Badkamer indeling

Laat een 3D ontwerp maken

Heb jij je wensen op een rijtje? Dan kan je starten met de indeling. Dit kan je natuurlijk zelf schetsen. Maar onze badkamerspecialisten maken ook graag een gratis 3D ontwerp van jouw badkamerBij ons is die helemaal gratis en vrijblijvend. Met een 3D-ontwerp krijg je een duidelijk beeld van jouw nieuwe badkamer. Met behulp van een VR-bril loop je zo jouw nieuwe badkamer in! Geef al je wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Maak meteen een afspraak!

Badkamer indeling

Tips om jouw badkamer goed in te delen:

Vind je het moeilijk om een goede indeling voor jouw badkamer te kiezen? Wij hebben wat handige tips voor je. 

  • Gebruik hangende meubels, zo kan je makkelijker de vloer schoonmaken. 
  • Kies voor grote (verticale) tegels om jouw ruimte ruimtelijker en rustiger te laten ogen. 
  • Kies bij voorkeur een complete badkamer, alle meubels en elementen zijn op elkaar afgestemd, je hoeft nergens meer aan te denken. 
  • Vergeet niet dat er ook verwarming in de badkamer moet komen, schaf dus ook een radiator of vloerverwarming aan. 
  • Maak gebruik van een grote glazen douchewand om de doucheruimte ruimtelijker en open te laten ogen.
  • Maak in een wat kleinere ruimte gebruik van lichte en natuurlijke kleuren.

Advies voor de indeling van jouw badkamer?

Bij Sanisale zijn we experts op het gebied van badkamers. En dus ook op het gebied van de verschillende mogelijkheden voor het indelen van de badkamer. Wil je advies? Kom dan eens langs in één van onze showrooms bij jou in de buurt en bekijk wat er allemaal mogelijk is! Maak alvast een afspraak met één van onze badkamerspecialisten of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan voor meer inspiratie.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.