U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieRaambestickering

Raambestickering

In je badkamer is een raam belangrijk voor de doorluchting van de badkamer. Maar je wilt natuurlijk niet dat de buren mee kunnen kijken in de badkamer. Daarom hebben veel mensen als oplossing: raambestickering. Maar hoe kies je uit de ruime keuze en welke soort bestickering past er in jouw badkamer? Kom er in dit blog achter!

Waarom raambestickering?

Waarom raambestickering? Je kunt toch ook gordijnen nemen? Of een badkamer zonder raam? Helaas, is het niet zo makkelijk. Een raam met gordijn is een slecht idee voor in de badkamer, het is namelijk een hele vochtige omgeving en een gordijn wordt hier vaak niet beter op. Daarnaast wordt de badkamer dan gelijk zo donker, het natuurlijke licht komt niet meer binnen.

Geen raam in de badkamer is ook geen optie, in de badkamer is het belangrijk dat er een goed doorluchtingssysteem in zit, een raam is helpt hierbij. Daarnaast oogt de badkamer ruimer door natuurlijk licht. Bijna ieder huishouden moet dus wel geloven aan raambestickering.

Soorten raambestickering

De meest voorkomende bestickering voor badkamer ramen die beschermen tegen inkijk is glasfolie. Glasfolie laat de natuurlijke lichtinval gewoon nog binnen in jouw badkamer maar voorkomt inkijk, daarnaast kan dit folie goed tegen vochtige ruimtes, perfect voor de badkamer dus!
Er zijn twee soorten glasfolie:

  • Zelfklevend raamfolie: Zelfklevend raamfolie heeft een plak laag aan één zijde en je kunt dit folie kopen in allerlei soorten, dus ook met decoratie.
  • Statisch raamfolie: Statische raamfolie kan door een statische lading aan het raam hechten. Hierdoor kun je het folie vaker plakken als je een foutje hebt gemaakt.

Raamfolie bij Sanisale

Ben je benieuwd naar onze raamfolie collectie? Kom dan binnenkort langs in een van onze showrooms verspreid door heel Nederland. Of maak online alvast een afspraak met een van onze specialisten!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.