U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatiePastelkleuren in de badkamer

Pastelkleuren in de badkamer

Pastelkleuren in de badkamer, we zien het steeds vaker. Dit komt vooral omdat het prachtig combineert met verschillende meubels en badkamerstijlen. Vooral met houten elementen en het mooie contrast met zwart komt dit prachtig uit. Kom inspiratie opdoen en lees verder!

Gekleurde wanden

Pastel in de badkamer kan eenvoudig toegepast worden in bijvoorbeeld tegels tegen de wanden of op de vloer, meubels in pasteltinten of de hele muur in een pastel kleur. In het algemeen zijn pastelkleuren prachtig te combineren met natuurlijke materialen zoals hout en marmer. De badkamer wordt meteen warm en knus!

Wil je juist opvallen met jouw badkamer? Kijk dan eens naar Portugese tegels. Dit zijn prachtige tegels met authentieke patronen die jouw badkamer op laten fleuren. Lees meer over dit prachtige type tegel in ons inspiratieblog. 

Pastel in de badkamer

Gekleurde accessoires

Heb je liever een neutrale badkamer? Dan is het natuurlijk wel mogelijk om wat subtiele elementen in de badkamer met kleur aan te schaffen. Hiermee bedoelen wij slechts een aantal accessoires of kleine badmeubels, zoals:

  • Gekleurde kaarsen, zeeppompjes of andere accessoires;
  • Gekleurde badmat, handdoeken, washandjes etc.;
  • Gekleurde spiegel;
  • Gekleurde kraan of wasbak;

Pastel in de badkamer


Bedenk van tevoren wel goed wat voor kleur thema je wilt hebben in de badkamer en voer dit uit met maximaal drie verschillende kleuren. Doe alvast inspiratie op en kom langs! Onze badkamerspecialisten adviseren je graag.

Badkamers kopen bij Sanisale

Advies nodig over de juiste kleur voor in jouw badkamer? Kom dan langs in één van onze showrooms en maak alvast een afspraak. Bij ons staat een badkamerspecialist voor je klaar om je te adviseren, bijvoorbeeld aan de hand van een 3D-tekening.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.