U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieOpbergmogelijkheden voor in de badkamer

Opbergmogelijkheden voor in de badkamer

De badkamer is vaak een wat kleinere ruimte maar je hebt er veel in op te bergen. Naast de standaard badkamermeubels zoals een douche, toilet en misschien wel bad, moet je ook denken aan handdoeken, toiletpapier en zeepjes. Het is nog wel eens een klusje om al deze spullen netjes opgeborgen te krijgen. Lees daarom onze tips voor meer opbergmogelijkheden in de badkamer.

Planken aan de wanden

Een gemakkelijke manier om meer spullen op te bergen is via planken aan de wanden. Je kunt op een plankje naast de wastafel bijvoorbeeld de tandpasta en tandenborstel plaatsen en op een plankje naast het toilet, toiletrollen opbergen. Heb je ruimte tekort in jouw huidige badkamer? Dan kunt je deze heel gemakkelijk toevoegen! Een nadeel van de plankjes is dat alle producten of spullen nog wel zichtbaar zijn. De plankjes moeten wel regelmatig opgeruimd worden. Een oplossing daarvoor zijn nissen. Dit zijn opbergplankjes in de muur, deze steken dus niet uit. Nissen moeten wel van te voren zijn ingebouwd in de badkamer.

opbergmogelijkheden

Manden in de badkamer

Eén van de andere opbergmogelijkheden is het gebruik (of plaatsen) manden in de badkamer. Het plaatsen van manden is handig, ze kunnen worden afgesloten en in hoeken van de badkamer geplaatst worden. Manden zijn met name handig voor de losse spullen die geen vaste plek hebben.

opbergmogelijkheden

Tip: Kies de (was)manden in dezelfde stijl, dit zorgt voor eenheid in de badkamer. 

Zwevende badkamermeubels

Wil je meer ruimte creëren in de badkamer voor extra opbergmogelijkheden? Kies dan voor zwevende badkamermeubels. Het voordeel van zwevende meubels is dat je onder en boven de meubels meer ruimte overlaat. Dat is niet alleen gemakkelijk met onderhoud maar zorgt ook voor meer ruimte voor manden en plankjes. 

opbergmogelijkheden

Overige opbergmogelijkheden

Er zijn veel opbergmogelijkheden in de badkamer. Wij sommen er nog een aantal voor je op:

  • Kies bij het inrichten van je badkamer voor een wastafelmeubel met lades. Hier kun je het meest in kwijt en is het overzichtelijkst.
  • In de douche kun je ook nissen plaatsen. Een prima plek voor je shampoos en zeep.
  • Om ruimte te besparen kun je het beste in de hoogte werken met kasten. Op deze manier bespaar je ruimte en creëer je toch weer veel opbergruimte. 

opbergmogelijkheden

Opbergmogelijkheden bij Sanisale

Wil je meer inspiratie opdoen voor opbergmogelijkheden in de badkamer? Kom dan eens langs in één van onze showrooms bij jou in de buurt en bekijk wat er allemaal mogelijk is! Maak alvast een afspraak met één van onze badkamerspecialisten of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan voor meer inspiratie.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.