MEDEDELING: Onze winkels zijn geopend! Lees hier hoe wij met het Corona-virus omgaan.

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTot 40% korting* bij aanschaf van een complete badkamer!

Tot 40% korting* bij aanschaf van een complete badkamer!

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Profiteer nu van de weekactie bij Sanisale! Tijdelijk tot 40% korting* bij aanschaf van een compleet nieuwe badkamer! Deze actie kun je toch niet laten liggen?! 

Badkamerstijlen

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Dan ben je bij Sanisale aan het juiste adres! Wij verkopen prachtige badkamers in allerlei stijlen. Benieuwd naar de stijl die bij jou past? Bekijk de checklijst hieronder:

  • Houd je van nostalgische maar stijlvolle badkamers, waarin authentieke badkamermeubels centraal staan? Dan is de klassieke badkamer iets voor jou!
  • Past een ruimtelijke badkamer gemaakt van ruwe materialen zoals beton en hout bij jou? Ga dan voor de industriële badkamer.
  • Ben je altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes en wil je dit laten terug komen in je badkamer? Bekijk dan eens een aantal design badkamers in onze showroom.
  • Vind je strakke vormen en een luxueuze maar minimalistische uitstraling in een badkamer belangrijk? Dan voel jij je zeker thuis in een moderne badkamer!

Badkamers bij Sanisale

Heb je ontdekt welke stijl bij jou past? Kom dan langs bij één van onze showrooms en bekijk ons assortiment. Daarnaast kun je alleen deze week nog genieten van deze actie! Kom dus snel langs of maak alvast een afspraak.

Online badkamer advies

Blijf je liever thuis? Dat begrijpen wij! Daarom kun je nu ook online badkamer advies inwinnen. Telefonisch bespreken we de maten en wensen, waarna we de badkamer van je dromen intekenen en doornemen. Plan vrijblijvend een online adviesgesprek in met één van onze experts!

*Vraag naar de voorwaarden in de showroom

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.