U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieLet hier op bij het kopen van een nieuwe badkamer

Let hier op bij het kopen van een nieuwe badkamer

Het uitkiezen van een nieuwe badkamer is niet zomaar iets. Er zijn een aantal punten die de basis vormen van een goede keuze. Wij zetten de belangrijkste even voor je op een rij. 

Verlichting

Verlichting kan jouw badkamer maken of kraken. Goede verlichting is ontzettend belangrijk voor het uiterlijk van de badkamer. Daardoor kan de badkamer er ruimtelijker uitzien. Vooral in een kleinere ruimte kan verlichting de redder in nood zijn. Met goede verlichting kun je echt het verschil maken. Let goed op bij het plaatsen van de verlichting. Zo is het bij een spiegel niet fijn als je in jouw eigen schaduw staat. Daarnaast is het van belang dat je de juiste verlichting kiest en die op de juiste plek plaatst om waterschade aan de verlichting te voorkomen. Probeer ten slotte ook wat natuurlijk licht binnen te laten met behulp van ramen. Dit is één van de mooiste vormen van licht in de badkamer. Laat je altijd even informeren om de juiste combinatie aan verlichting te kiezen. Neem contact met ons op voor advies!

nieuwe badkamer

Ontdek jouw persoonlijke stijl

Over smaak valt niet te twisten. Ontdek daarom eerst jouw persoonlijke stijl en voorkeuren voordat je een keuze maakt. Dat klinkt logisch. Toch wordt er nog regelmatig voor een badkamer gekozen omdat hij nu 'populair' is. Echter, dat kan op lange termijn een miskoop worden, omdat het toch niet helemaal de stijl van de koper blijkt te zijn. Doe daarom eerst inspiratie op en ontdek wat je wel en juist niet aanspreekt. 

Tip: Maak een lijstje met Do's en Don't's. Zo breng je duidelijk in kaart wat jouw smaak is en wat de mooiste mogelijkheden binnen jouw budget zijn!

Ventilatie

De technische onderdelen van de badkamer zijn voor velen het minst leuk om uit te kiezen, dit kun je namelijk aan de buitenkant niet zien. Wij drukken je toch echt op het hart om te investeren in goede ventilatie. Dit is cruciaal voor de duurzaamheid van jouw nieuwe badkamer. Hoe beter jouw badkamer is geventileerd, hoe langer de badkamer mooi blijft én hoe minder onderhoud je aan de badkamer hebt.

Gratis advies en een 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer

De technische onderdelen van de badkamer zijn voor velen het minst leuk om uit te kiezen. Aan de buitenkant zijn die tenslotte toch niet te zien. Wij drukken je op het hart om te investeren in goede ventilatie. Dit is cruciaal voor de duurzaamheid van jouw nieuwe badkamer. Hoe beter jouw badkamer is geventileerd, hoe langer de badkamer mooi blijft én hoe minder onderhoud je aan de badkamer hebt.

Vind jouw nieuwe badkamer bij Sanisale

Toe aan een nieuwe badkamer? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Je vindt een uitgebreid assortiment en onze badkamerspecialisten helpen je graag met al jouw vragen en wensen.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.