U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieKleine badkamer tips

Kleine badkamer tips

In de meeste gevallen is de badkamer een van de kleinste ruimtes in huis. Niet iedereen kan zich een grote, luxe badkamer veroorloven. Toch verlangen veel huishoudens naar een grotere badkamer. Daarom stelen wij een aantal tips voor je op zodat je jouw kleine badkamer groter kan laten lijken!

Glas

Als je in plaats van een douche wand of douchegordijn gaat voor een glazen wand, creëer je in een keer flink extra ruimte. Dit komt omdat de badkamer nu een geheel lijkt en de badkamer nu niet verdeeld is in nog kleinere ruimtes. De glazen wand is beschikbaar in allerlei soorten en kleuren en past daarom dus in iedere badkamer! Een echte aanrader dus!

Kleur

Je zal het misschien niet zeggen maar de basis kleur van de badkamer is ontzettend belangrijk voor de optische grootte. Om je badkamer zo groot mogelijk te laten lijken is de basis kleur: wit met hooguit één of misschien twee accentkleuren. Bij accentkleuren is het verstandig om te kiezen voor een frisse kleur bijvoorbeeld; blauw of lichtgroen. Als je eenmaal hebt gekozen voor de kleuren, hou je dan ook echt aan deze twee (of heel misschien) drie hoofdkleuren. Zorg voor accessoires in die kleuren en wijk hier zo min mogelijk van af. Hoe meer verschillende kleuren in een ruimte zijn, hoe kleiner deze lijkt!

Tegels

Ook in de categorie tegels staat de regel: eenheid centraal. Kies voor grote strakke tegels met zo min mogelijk voegen zodat de badkamer één groot geheel wordt. Doe dit ook bij de douchecabine, dit vormt samen met de glazenwand een prachtige combinatie, en zo creëer je een inloop douche. Deze zorgt ook voor de ruimtelijke sfeer die jij zo graag wilt creëren.

Badkamers bij Sanisale

Bij Sanisale zijn we experts op het gebied van badkamers. En dus ook op het gebied van kleine badkamers. Wil je advies? Kom dan eens langs in één van onze showrooms bij jou in de buurt en bekijk wat er allemaal mogelijk is! Maak alvast een afspraak met één van onze badkamerspecialisten of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan voor meer inspiratie

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.