U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieJouw nieuwe badkamer in 6 simpele stappen

Jouw nieuwe badkamer in 6 simpele stappen

Een nieuwe badkamer klinkt als een hoop gedoe, Dit hoeft het niet te zijn. Wij helpen je graag met vragen en houden je op de hoogte van het proces. Aan de hand van zes simpele stappen staat jouw droombadkamer binnen no-time! Wij willen het kopen van een nieuwe badkamer zo aangenaam mogelijk maken voor onze klanten.

nieuwe badkamer

Stap 1: Inspiratie opdoen

De eerste stap draait om het opdoen van inspiratie. Dat kan op verschillende manieren. Denk daarbij aan: 

Stap 2: Overleggen en laten adviseren

Nu je weet welke stijl je verlangt, kun je aan de slag met onze badkamer specialisten. Maak een afspraak en ga in overleg met de adviseur over jouw wensen. Onze adviseur zal jou helpen de laatste puntjes op de 'i' te zetten!nieuwe badkamer

Stap 3: 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer

Ben je volledig geïnformeerd over de mogelijkheden en zie je een duidelijk beeld van je badkamer? Dan is het handig om een 3D-ontwerp te laten maken. Bij ons is die helemaal gratis en vrijblijvend. Met een 3D-ontwerp krijg je een duidelijk beeld van jouw nieuwe badkamer. Met behulp van een VR-bril loop je zo jouw nieuwe badkamer in! 

Stap 4: Offerte

Ben je het eens met het 3D-ontwerp, dan krijg je een vrijblijvende offerte mee. Hier kun je nog even rustig over nadenken en als je akkoord bent heb je de vierde stap naar jouw nieuwe badkamer voltooid! 

Stap 5: Levering, montage en afwerking

Het is bijna zover, jouw nieuwe badkamer staat bijna! Wij helpen je graag met de levering, montage en afwerking. Aarzel niet om contact op te nemen. Wil je het toch zelf regelen? Geen probleem!

Stap 6: Service: Ben je tevreden over jouw nieuwe badkamer?

Jouw nieuwe badkamer staat! Je kunt nu heerlijk genieten van jouw nieuwe meubels en accessoires. Heb je toch nog vragen of opmerkingen dan kun je altijd bij ons terecht voor uitstekende service. 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.