U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieJouw badkamer kleuren? Lees meer!

Jouw badkamer kleuren? Lees meer!

Toe aan iets anders? Breng dan een beetje kleur in de badkamer! Sanisale geeft je badkamer inspiratie voor het kleuren van je badkamer. We lopen samen met jou door de verschillende stappen en mogelijkheden heen!

Jouw gehele badkamer kleuren

Wil je jouw gehele badkamer in kleur hebben? Dan doe je dit door de basis van je badkamer te kleuren. De basis van een badkamer zijn natuurlijk de tegels. Wanneer je gekleurde tegels neemt, raden wij je aan om voor neutrale accessoires en meubels te kiezen. Op die manier komt de kleur beter tot zijn recht.

badkamer kleuren

Tip: Om zeker te weten dat jouw nieuwe gekleurde tegels perfect bij de rest van jouw badkamer passen kun je een gratis 3D-ontwerp laten maken. Dit doe je in één van onze showrooms, hier vind je ons uitgebreide assortiment aan (gekleurde) wand- en vloertegels.

Gekleurde badmeubels

Als je de basis liever neutraal houdt, is er de mogelijkheid tot het kleuren van de badkamer meubels. Hieronder verstaan wij; de douche, het bad, een toilet, een radiator en een wastafel. Ook kun je opvallen door slechts één wand van je badkamer een kleurtje te geven.

badkamer kleuren

Statement items

Ben je geen fan van een badkamer die veel kleur heeft maar houd je het liever subtiel? Dan kun je met behulp van een aantal statement items jouw badkamer kleurrijker maken. Hermee bedoelen wij slechts een aantal accessoires of kleine badmeubels. Hier hebben wij verschillende mogelijkheden voor, zoals:

  • Gekleurde kraan;
  • Gekleurde badmat, handdoeken, washandjes etc.;
  • Gekleurde spiegel.

badkamer kleuren

Genoeg opties om op een subtiele manier toch wat kleur in de badkamer te brengen. Daarnaast zie je in het voorbeeld hierboven dat je ook met natuurlijke accessoires, zoals hout, een kleurtje in de badkamer kunt brengen.

Kleurthema

Teveel kleuren en printjes kunnen jouw badkamer kleiner laten ogen dan deze daadwerkelijk is. Het is het mooist als je met twee of maximaal drie kleuren aan de slag gaat die goed op elkaar zijn afgestemd. Deze kleuren laat je dan overal in terug komen. Dit kan subtiel (zoals in de accessoires) maar ook in de tegels en meubels. Het kan lastig kiezen zijn. Voor vragen kun je daarom terecht bij onze badkamerspecialisten in onze showrooms!

badkamer kleuren

Badkamers kopen bij Sanisale

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie of advies voor jouw nieuwe of gerenoveerde badkamer? Kom dan eens langs bij één van onze Sanisale vestigingen. Onze badkamerspecialisten zijn op de hoogte van de laatste badkamer trends en geven je graag badkamer advies, kom snel langs bij Sanisale om inspiratie op te doen!

 

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.