U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieHotel look: Badkamer ensuite

Hotel look: Badkamer ensuite

Creëer een hotel waardige look met een badkamer ensuite. Een badkamer in de slaapkamer, ga voor deze ultieme vorim van luxe. In dit inspiratieblog ontdek je alles over de badkamer ensuite. 

Wat is een badkamer ensuite

Een badkamer ensuite is een badkamer die direct verbonden is aan de slaapkamer. Dit kan zijn door een opening, een deur of zonder afscheiding. 

badkamer ensuite

Glazen wand afscheiding

Een mooie manier om een scheiding tussen je bad en slaap gedeelte te hebben en toch het voordeel te hebben van één grote ruimte, is het toevoegen van een glazen wand of schuifdeur. Hiermee creëer je de illusie dat de badkamer zich in de slaapkamer bevindt en tegelijkertijd wordt de slaapkamer beschermd tegen warmte en vocht. 

Waarom kiezen voor een badkamer ensuite?

  • Gevoel van luxe: Tot nu toe zien we een badkamer ensuite nog vooral in luxe hotels.
  • Opvallend: Je hebt een unieke badkamer omdat weinig mensen een badkamer ensuite hebben. 
  • Slim: Heb je een kleine badkamer en geen ruimte voor een mooi ligbad? Plaats deze dan in de slaapkamer! 

badkamer ensuite

Een aspect waar je wel op moet letten bij een badkamer ensuite is dat er wel juiste ventilatie moet zijn. Jouw badkamer en dus slaapkamer kan anders heel snel klam en vochtig worden. Houd er ook rekening mee dat je een sterke fundering moet hebben voor de vloer (want een bad dat vol zit met water, weegt wat) en dat je kiest voor een vloer die tegen water kan. Denk aan tegels. 

 

Jouw nieuwe badkamer van Sanistunter

Wil je advies over jouw nieuwe badkamer? Wij kunnen je helpen! Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.

Wij zijn jouw specialist omtrent badkamers. Heb je jouw ideale badkamer al in gedachten? Vraag dan in één van onze badkamer showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw badkamer er in werkelijkheid uit komt te zien.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.