U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTegeloutlet Sanisale I Gratis lijm en voeg

Tegeloutlet Sanisale I Gratis lijm en voeg

Tegeloutlet Sanisale

Ken je dat? Je hebt een prachtige vloer aangeschaft, overal aan gedacht en alles tot in de puntjes geregeld, maar dan…. Voor de plaatsing van je vloer, heb je nog het een en ander nodig. Namelijk: Lijm en voeg!

Lijm en voeg - Onmisbaar voor jouw vloer

Kostenpost? Deze week niet! Je krijgt deze week bij aanschaf van een complete woonvloer, de bijbehorende lijm en voeg helemaal gratis! Bij ons krijg je altijd korting en ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Zoveel tegels, zoveel stijlen en zoveel budgetten. Wij hebben er dagelijks mee te maken. Maar dit maakt de keuze voor een woonvloer voor jou niet bepaald gemakkelijk. Welk type tegel kies je, welk materiaal en bovenal: wat past in jouw budget?

In iedere tegeloutlet van Sanisale hebben wij een ruime keuze uit tegels, maar er is ook altijd een deskundige in de buurt om je te voorzien van goed en eerlijk advies. Tevens kunnen wij een 3D ontwerp maken van hoe jouw gekozen woonvloer uiteindelijk staat in je badkamer (of andere ruimte!). 

Tegelvloeren bij Tegeloutlet Sanisale

Niet voor niets dragen wij de naam tegeloutlet.  Wij hebben in onze badkamerwinkels een breed scala aan kleine, middelgrote - en grote tegels. Iedere woonvloer heeft natuurlijk voordelen maar een tegelvloer spant hierin de kroon.

Een tegelvloer:

  • is zeer onderhoudsvriendelijk.
  • heeft een zeer sterke toplaag, ofwel glazuur. Dit maakt uw woonvloer direct super duurzaam.
  • combineert uitstekend met een vloerverwarming vanwege de warmtegeleiding.
  • biedt talloze mogelijkheden wat betreft ontwerp, afmeting en stijl.

Inspiratie voor woonvloeren

In al onze badkamerwinkels hebben wij vele verschillende badkameropstellingen staan. Hier kun je volop inspiratie opdoen voor jouw eigen badkamer en sanitair.

Kom eens vrijblijvend langs in één van onze vestigingen. Kies hieronder de tegeloutlet in jouw regio.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.