U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe Sunshower: een luxe toevoeging voor in jouw badkamer!

De Sunshower: een luxe toevoeging voor in jouw badkamer!

Infraroodlampen in de douche. Het klinkt vreemd maar het is de nieuwste trend in de badkamer wereld. Door de warme straling van de infrarood lampen ontspannen je spieren en neemt je lichaam vitamine D op. Sunshowers zijn daarom echt een heerlijke toevoeging voor in de winter maanden. Dus ben je toe aan een nieuwe badkamer met een luxe toevoeging? Wij informeren je graag over alle voordelen van een Sunshower.

Sunshower voor jouw badkamer

De Sunshower maakt jouw nieuwe badkamer helemaal af. Door de warme straling van de infrarood en uv lampen ontspan je en neemt je lichaam extra vitamine D op. Echt een luxe toevoeging, want vitamine D is ontzettend belangrijk voor de mens, het geeft ons namelijk energie. En wees nou eerlijk, wie wil zijn dag nou niet beginnen met een zonnetje?!Bij het gebruik van het laag gedoseerde UV-licht van de Sunshower wordt in de winter, bij minimaal 30 minuten per week, een verdubbeling van het vitamine D niveau bereikt. De natuurlijke aanmaak van vitamine D zorgt voor een verhoging van de weerstand, bevordert de calciumopname en draagt bij aan de ontwikkeling en het behoud van de spierfunctie. De Sunshowers zijn daarom echt een must have voor in de winter maanden!

Voordelen van Infrarood in de Sunshower

De korte golf infrarood van Sunshower dringt diep door in de huid, waardoor het lichaam opwarmt wat een positief effect heeft op diverse delen in ons lichaam. Door de warmte stijgt de lichaamstemperatuur, de hartslag en de bloedsomloop. Dit heeft veel voordelen voor jouw lichaam, de belangrijkste zetten wij op een rij:

  • Toxische stoffen zweet je uit jouw lichaam.
  • De warmte ontspant de spieren waardoor spierpijn en artritis verlicht worden.
  • Je zweet afvalstoffen en calorieën uit
  • Het heeft een regulerende impact op uw bloeddruk en cholesterol.

Verschillende varianten Sunshowers

De Sunshowers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende functies. Wil je genieten van een Sunshower die je hele lichaam verwarmt? Dan is een grotere Sunshower ideaal voor in jouw badkamer. Maar heb je een ietswat kleine badkamer, dan is een kleine Sunshower ook ideaal. De kleinere Sunshower richt zich enkel op een deel van het lichaam. Wil je echt extra luxe en ontspanning tijdens het douchen? Kies dan voor een Sunshower met een UV licht functie. Hiermee behoud je je bruine tint in de donkere wintermaanden. En zijn er nog veel meer voordelen, zoals:

  • Je lichaam maakt extra vitamine D aan
  • Het versterkt je botten en tanden
  • Het verhoogt je weerstand
  • Het verhoogt de werking van de spieren.

Bekijk het complete assortiment online of in een van onze showrooms.

Sunshowers bij Sanisale

Benieuwd geworden naar een Sunshower voor jouw badkamer? Wij geven je advies! Kom binnenkort langs in één van onze showrooms en vraag naar de voorwaarden of maak alvast een afspraak. Tot ziens!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.