U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe best verkochte badkamer stijlen

De best verkochte badkamer stijlen

Denk je aan het kopen van een nieuwe badkamer of het vervangen van je bestaande sanitair. Dan is het belangrijkste aspect het bepalen van stijl de nieuwe badkamer stijl. Hieronder helpen wij je alvast een handje op weg met onze vier bestverkochte badkamer stijlen.

Basis badkamer

Wil je je badkamer vervangen maar het kostenplaatje wel zo laag mogelijk houden? Dan kies je voor een (complete) basis badkamer. Een basis badkamer heeft alle essentiële onderdelen van een badkamer in zich. Dit is een douche, een toilet, een badkamermeubels inclusief wastafel en kraan.

Een misvatting is dat een basis badkamer geen luxe kan uitstralen. Met hele simpele aspecten kun je je basis badkamer uitbreiden met bijvoorbeeld een prachtige spiegel of glimmende kranen. Wil je meer tips over het besparen tijdens het kopen van een nieuwe badkamer? Lees ons blog met tips voor een goedkope badkamer dan hier!

Industriële badkamer

Ga je voor een stoere en natuurlijke badkamer? Dan past een industriële badkamer waarschijnlijk goed bij jou. Met haar strakke maar rustieke vormgeving voel jij je gelijk thuis in je nieuwe badkamer! Ook de volgende kenmerken kunnen niet ontbreken uit de industriële badkamer.

  • Basis zijn ruwe, natuurlijke materialen
  • Mat zwarte of koperen badkamer accessoires
  • Strakke vormen

Tip: Wil je meer weten over de industriële badkamer? Wij schreven er een uitgebreid blog over, lees 'm hier!

badkamerstijl

De landelijke badkamer

Wanneer je houdt van de traditionele inrichting en sfeer van je badkamer, dan kun je kiezen voor een badkamer en sanitair in de landelijke stijl. In de landelijke badkamer vinden wij onder andere:

  • roomwitte tegels als basis
  • losstaand sanitair, liefst met een sierlijke rand
  • opbouw- en inbouw kranen met enkel een uitloop

Moderne badkamer

Een moderne badkamer is een zeer breed begrip. Toch zijn er een aantal aspecten die de moderne badkamer onderscheiden. De moderne stijl hanteert de leus: "Less is more". Je badkamer heeft dus weinig badkamermeubels en is ruim ingericht. Hieronder nog een aantal kenmerken van de moderne stijl.

  • RVS materialen
  • Strakke vormen
  • Veel neutrale kleuren

Wij schreven een uitgebreid blog over deze stijl. Deze lees je hier!

badkamerstijl

 

Badkamer stijlen bij Sanisale

Voor welke badkamer stijl je ook kiest, Sanisale is jouw badkamer specialist met iedere week prachtige aanbiedingen. Ben je toch nog niet helemaal overtuigd welke stijl je wilt, of zoek je deskundig advies? Kom langs in één van onze badkamer showrooms door heel Nederland of maak een afspraak! Wij schreven nog meer blogs over verschillende badkamer stijlen lees ze hier:

Veel leesplezier en tot ziens!

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.