U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe landelijke badkamer: Doe inspiratie op!

De landelijke badkamer: Doe inspiratie op!

Stel je eeens een badkamer voor met veel natuurlijke elementen zoals: hout, marmer en andere natuurstenen zoals graniet. In deze badkamer vind je een warme en huiselijke sfeer waarin de kleine maar sierlijke details de badkamer afmaken. Dit plaatje schetst een landelijke badkamer. Lees verder om meer inspiratie op te doen over deze stijl!

De landelijke badkamer stijl

De landelijke stijl is zeer veelzijdig en biedt veel mogelijkheden. Om te beginnen vorm je de basis van je badkamer met neutrale en warme kleuren. Roomwitte tegels passen bijvoorbeeld goed bij de landelijke badkamer. Daarnaast versterken houten of natuurstenen badkamermeubels de sfeer in jouw badkamer. Hout wordt hierin het meeste gebruikt, en is daarom ook zeer geschikt

landelijke badkamer

Tip: Zorg ervoor dat het hout bestand is tegen een vochtige omgeving. Dit check je bij één van onze badkamer adviseurs!

Landelijke badkamermeubels

De meubels van jouw badkamer geven vorm aan de stijl die je kiest. Dus kies je voor de landelijke badkamer dan zul je dit met name terugzien in de badkamermeubels. Bij landelijke badkamers zie je dat er met name gekozen wordt voor natuurlijke materialen. Het voordeel van natuurlijke meubels is dat ze duurzaam zijn en veel warmte uitstralen. Je kunt hierbij denken aan een groot houten opbergmeubel met sierlijke ijzeren grepen om de lades open en dicht te maken.

Maak jouw badkamer af met accessoires

Om de gezellige sfeer af te maken mogen de accessoires natuurlijk niet ontbreken! Je brengt extra sfeer in jouw badkamer door gebruik te maken van houten en zilveren/ijzeren details. Dit kleurenpalet benadrukt de landelijke stijl en geeft nog wat extra warmte aan jouw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor zilver gekleurde kranen in de gehele badkamer (bij voorkeur met sierlijke grepen) en plaats houten plankjes voor extra opbergruimte. 

landelijke badkamer

De voordelen van de landelijke badkamer

De landelijke badkamer heeft een aantal belangrijke voordelen. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Je kunt de landelijke badkamer jouw eigen invulling en creativiteit geven. 
  • De landelijke badkamer is populair en er zijn daarom zeer veel complete badkamers van geproduceerd. Ruime keuze uit (complete) badkamers dus!
  • De landelijke stijl heeft een warme sfeer en is daarom perfect om in te ontspannen of tot rust te komen. 

Badkamertrends bij Sanisale

Heb je vragen of wil je meer weten over de landelijke badkamer stijl? Twijfel niet langer en kom langs in een Sanisale vestiging naar keuze. Met meer dan 30 vestigingen zijn wij altijd bij jou in de buurt, maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wij zien je snel!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.