U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe badkamertrends voor 2021

De badkamertrends voor 2021

Het is bijna zover, 2021 staat voor de deur. Staat een nieuwe badkamer ook tussen jouw goede voornemens? En wil je ook alles weten van de laatste badkamertrends? Doe inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer aan de hand van de badkamertrends voor 2021.

Zwarte badkamer

Wat nog steeds erg populair is, is de zwarte badkamer. Nederlanders zijn niet meer bang om af te stappen van het strak witte in de badkamer. En daarom nemen we deze trend weer lekker mee uit 2020. De Zwarte badkamer is met verschillende badkamerstijlen goed te combineren. Maar vooral een combinatie met betontegels en houten elementen maakt het af! 

badkamertrend 2021

Kleur in de badkamer

We zien ook dat steeds meer Nederlanders durven te spelen met kleur. En het leuke van deze trend is dat je alle kanten op kunt omdat de keuze zo ruim is. Jouw badkamer is dus al snel eigen en uniek. Wij voorspellen dat in 2021 voornamelijk groene en natuurlijke kleuren vaker in de badkamer gebruikt zullen worden. En dan met name pastelkleuren. Deze kunnen namelijk prachtig gecombineerd worden met felle tegenstanders of matzwarte badkamermeubels.

Doe alvast inspiratie op en kom langs in een van onze showrooms en maak een afspraak. Of lees alvast ons blog over pastelkleuren in de badkamer.

badkamertrend 2021

Retro-badkamer

Terug van weggeweest, de vintage oftewel retro badkamer. Mooi te combineren met de vorige badkamertrend, want er mag best wel wat kleur in deze badkamerstijl zitten! Deze trend is ook prachtig te combineren met marmeren badkamermeubels en ronde elementen, zoals bijvoorbeeld ronde badkamerspiegels. Zo heb je een mooie mix tussen speels en strak, perfect voor jouw badkamer toch?

badkamertrend 2021

Hout in de badkamer

Of het terugkomt in de badkamermeubels of juist met tegels tegen de wand, we gaan het in 2021 vaak terugzien. Echt hout in de badkamer is niet altijd even handig, maar hier heb je gelukkig veel alternatieven voor. Tegenwoordig hebben we steeds meer kunststof tegels of badkamermeubels met de uitstraling van echt hout.  Wil je écht hout in de badkamer en hier meer informatie over? Lees dan ons blog: Hout in de badkamer; hoe werkt dat?

 badkamertrend 2021

Duurzame badkamer en natuurlijke materialen

Naast natuurlijke elementen in de badkamer wordt het ook steeds belangrijker om een duurzame en milieuvriendelijke badkamer te hebben. Het wordt daarom steeds belangrijker om ook waterbesparende (douche)kranen in de badkamer aan te schaffen. Wil je hier meer informatie over het besparen van water in de badkamer? Lees dan ons blog.

badkamertrend 2021

Badkamertrends van 2021 bij Sanisale

Heb je vragen of wil je meer weten over de badkamertrends voor 2021? Twijfel niet langer en kom langs in een Sanisale vestiging naar keuze. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wij zien je snel!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.