U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe badkamertrends voor 2020

De badkamertrends voor 2020

De laatste maand van 2019 is ingegaan, dat betekent dat 2020 voor de deur staat. Dat betekent ook dat wij weer hard opzoek zijn gegaan naar de badkamertrends voor volgend jaar. Doe inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer aan de hand van de badkamertrends voor 2020.

1. Duurzame kleuren en materialen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor veel huishoudens. Dat zie je ook steeds meer terug in de badkamer. In de badkamertrends van 2019 zagen we al dat de Urban Jungle trend steeds vaker terug kwam in de badkamer. Maar we zien de natuurlijke sfeer nu ook terug in de materiaalkeuze en het kleurgebruik. Hoogglans en kunststof wordt steeds vaker verruild voor hout, marmer en beton. In plaats van een witte badkamer wordt er steeds vaker gekozen voor aardetinten en zachte/warme kleuren. 

badkamertrends

2. Minder voegen, grote tegels

Kies voor grote tegels en minder zichtbare voegen. Deze laten jouw badkamer ruimer ogen. Het feit dat de badkamer steeds minder zichtbare voegen heeft is niet nieuw. Sterker nog, het is een steeds meer terugkomende trend. Dat wil niet zeggen dat deze voor 2020 minder belangrijk is!

badkamertrends

3. Donkere badkamer

Er zijn vele nieuwe badkamertrends maar we vonden ook een aantal trends die al meerdere jaren steeds populairder worden. Daar is 'de donkere badkamer' er één van. De toename van zwarte details in de badkamer is enorm gegroeid in het afgelopen jaar en de voorspelling voor volgend jaar geeft hetzelfde aan.

badkamertrends

 Nederland houdt zich niet meer standvastig vast aan de typische witte badkamer maar probeert steeds meer uit. Van zwarte douchecabines tot zwarte kranen en donkere badkamer tegels.

badkamer trends

4. Verschillende douchestanden

Technisch worden we steeds slimmer. Ook op het gebied van badkamers blijft de techniek zich ontwikkelen. De douchebehoefte kan binnen één huishouden ontzettend verschillen. Voor deze wensen wil je natuurlijk geen drie verschillende douchekoppen aanschaffen. Daarom is daar; de multifunctionele douchekraan. Van stortdouche tot een zachte regendouche, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

5. Creëer sfeer met metaal

De laatste trend is de toename van metaalkleurige details in de badkamer. Om meer sfeer en authenticiteit te creëeren in de badkamer, kiezen steeds meer mensen voor metalen details.

badkamertrends

Het leuke van deze trend is dat je alle kanten op kunt omdat er ruime keuze is. Zo onderscheidt je jouw badkamer van andere badkamers.  

badkamertrends

Badkamertrends bij Sanisale

Heb je vragen of wil je meer weten over de badkamertrends voor 2020? Twijfel niet langer en kom langs in een Sanisale vestiging naar keuze. Met meer dan 30 vestigingen zijn wij altijd bij jou in de buurt, maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wij zien je snel!

 

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.