U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieCreëer een nieuwe badkamer look zonder complete verbouwing

Creëer een nieuwe badkamer look zonder complete verbouwing

Wil je ook een nieuwe look in jouw badkamer zonder daadwerkelijk een nieuwe badkamer aan te schaffen? Dat kan gemakkelijk zonder een gehele verbouwing aan te gaan. In dit inspiratieblog ontdekken we samen met jou de meest interessante tips voor het pimpen van jouw badkamer.

1. Begin bij de reparaties

De badkamer zit soms vol met kleine dingetjes die niet meer helemaal goed zijn. Dit kan een aantal voegen zijn die niet meer mooi zijn, een lampje die stuk is of kalk aanslag op de tegels. Als je begint met deze kleine klusjes kun je beter van jouw badkamer genieten en werken ook alle praktische aspecten van de badkamer beter.

nieuwe badkamer look

2. Vervang kleine aspecten van de badkamer

Soms ben je toe aan iets nieuws, dat is helemaal niet gek. Maar met kleine aanpassingen kun je al een grote verandering in jouw badkamer creëeren. Indien je bijvoorbeeld al jouw zilveren kranen vervangt door rosé gouden, ontdek je ineens een hele andere kant van jouw badkamer. Of vervang bijvoorbeeld eens jouw douchegordijn voor een met een totaal andere opdruk. Of probeer eens een andere vorm spiegel, ronde spiegels zijn de afgelopen jaren ongelofelijk populair. De keuze is reuze!

3. Verlichting

Verlichting in de badkamer is essentieel. Echter kun je ook losgaan met verlichting. Er zijn veel leuke mogelijkheden die jouw badkamer een andere sfeer kunnen geven. Zo kan de warmte van licht al bepalend zijn. Warmer licht voelt huiselijker en sfeervoller aan, terwijl koeler licht jouw badkamer vaak groter doet lijken. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor lampen achter jouw spiegel. Ook hier heb je veel keuze!

4. Kleur zorgt voor vernieuwing

Kleur in de badkamer is leuk, verfrissend en geeft een hele nieuwe uitstraling aan jouw badkamer. Kleur is gemakkelijk toe te voegen in badkameraccessoires, meubels, maar ook op de wanden. Er bestaat behang speciaal voor in de badkamer die bestemd is tegen vochtige ruimtes. Zo kun je, op verschillende manieren, voor weinig geld, een nieuwe look creëren in jouw badkamer! Kijk bijvoorbeeld eens hieronder. Met het toevoegen van groene tinten lijkt de badkamer al veel frisser!

nieuwe badkamer look

Sanisale helpt met het creëren van een nieuwe badkamer look

Wil je een nieuwe look aan jouw badkamer geven maar weet je nog niet hoe? Kom eens binnen wandelen in één van onze badkamer showrooms door heel Nederland. Of maak online een afspraak als je zeker wilt weten dat er een badkamerspecialist voor je klaar staat die je voorziet van deskundig advies op maat. 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.