U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBinnenkijken bij... de badkamer van Kelly en Ricardo

Binnenkijken bij... de badkamer van Kelly en Ricardo

Ben je opzoek naar een chique badkamer? Dan is de badkamer van Kelly en Ricardo uit Wassenaar misschien wel iets voor jou! Voor het RTL4 programma Kopen Zonder Kijken hebben wij deze badkamer gerealiseerd en opgeleverd. Wij zijn bijzonder trots op het resultaat. Wil je meer weten over deze badkamer? Lees dan vooral verder.

Donkere accenten in de badkamer

Steeds vaker zien wij deze trend terugkomen in de badkamer wereld, donkere accenten. In deze badkamer hebben wij deze trend ook toegepast. In de badkamer vind je matzwarte kranen, handgrepen, een glazen douchewand met zwarte details en een toilet met zwarte accenten.

badkamer wassenaar

Als je deze zwarte accenten combineert met witte accenten creëer je een prachtig contrast. Dit zie je terug in het toilet maar ook in de wastafel met witte wasbakken en uiteraard het witte bad.

nieuwe badkamer

Luxe en chique

Voor deze badkamer wilde wij graag een hotel chique look realiseren. Chique badkamers hebben strakke maar mooie details met een kleurenpalet die in de gehele badkamer terug komt. In deze badkamer is het kleurenpalet zwart en wit, een mooie contrasterende combinatie. Een van de meest sfeer bepalende elementen in deze badkamer zijn de visgraat leisteenlook tegels. Dit zorgt ook voor een luxe uitstraling van je badkamer.

kopen zonder kijken

Modern

Deze luxe badkamer heeft een moderne uitwerking met haar zwevende badmeubels en strakke details. Door de zwevende meubels wordt naast een moderne uitstraling ook de illusie van ruimte gecreëerd. Win, win dus!

De badkamer voor jou?

Misschien is dit wel de ideale badkamer voor jou? Dan heb je geluk want je kunt deze badkamer gewoon zelf aanschaffen. Door het succes van deze badkamer hebben wij besloten hem compleet aan te bieden. Klik hier voor meer informatie. Of neem contact op met een van onze showrooms om na te gaan of zij deze badkamer in hun showroom hebben staan!

nieuwe toiletruimte

Nog meer inspiratie voor jouw nieuwe badkamer?

Weet je nog niet wat je moet kiezen voor jouw (nieuwe) badkamer en wil je graag meer informatie/inspiratie? Kom dan eens binnen wandelen in één van onze badkamer showrooms door heel Nederland. Of maak online een afspraak als je zeker wilt weten dat er een badkamerspecialist voor je klaar staat die je voorziet van deskundig advies op maat. 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.