U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieNU: 2x 21% BTW korting!

NU: 2x 21% BTW korting!

Complete badkamers met veel korting!

Toe aan een nieuwe badkamer? Dat komt goed uit want alleen deze week haalt Sanisale 2x 21% BTW van je badkamer af! 

De complete badkamers van Sanisale

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Wij verkopen prachtige badkamers in allerlei stijlen. Benieuwd naar de stijl die bij jou past? Bekijk de checklijst hieronder!

  • Houd je van nostalgische maar stijlvolle badkamers, waarin authentieke badkamermeubels centraal staan? Dan is de klassieke badkamer iets voor jou!
  • Past een ruimtelijke badkamer gemaakt van ruwe materialen zoals beton en hout bij jou? Ga dan voor de industriële badkamer.
  • Ben je altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes en wil je dit laten terug komen in je badkamer? Bekijk dan eens een aantal design badkamers in onze showroom.
  • Vind je strakke vormen en een luxueuze maar minimalistische uitstraling in een badkamer belangrijk? Dan voel jij je zeker thuis in een moderne badkamer!

Badkamers bij Sanisale

Heb je ontdekt welke stijl bij jou past? Kom dan langs in één van onze showrooms en bekijk ons assortiment.  Kom dus snel langs of maak alvast een afspraak.

*Vraag naar de voorwaarden in de showroom

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.