U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamer trend: Kraan als eyecatcher!

Badkamer trend: Kraan als eyecatcher!

Een badkamer kraan, je kunt niet zonder. Toch moet je het kiezen van een nieuwe badkamer kraan niet zien als iets 'moeten'. Het kiezen van een nieuwe kraan is juist ontzettend leuk. Naast de praktische overwegingen kun je namelijk ook heel creatief zijn met kranen. Omdat deze steeds vaker gezien wordt als de eyecatcher van de badkamer. Wij noemen kort de meest populaire manieren op om op te vallen met jouw badkamer kraan!

Metalen kranen

De populairste soort kraan van 2020 is de metaal kleurige kraan. Deze kranen hebben kleuren die gebaseerd zijn op verschillende typen metalen. Je hebt bijvoorbeeld goud, koper en roségoud. Deze kranen kun je perfect toevoegen aan een neutrale badkamer om de badkamer iets spannender, vrolijker of luxer te maken. Het is mooi om alle kranen in jouw badkamer dezelfde metalen kleur te geven. Zo creëer je eenheid en een sterkere impact. 

badkamer kraan

Tip: Ben je benieuwd naar de beste kleur voor jou? Je bent altijd welkom in onze showroom om te overleggen met één van onze sanitair specialisten. Maak hier alvast een afspraak.

Trends in vormen

Hou je de kleur liever subtiel en rustig? Dan kun je ook nog opvallen met een badkamer kraan die een bepaalde vorm heeft. Er zijn bijvoorbeeld kranen met een lange of juist een korte hals. Deze trekken beide de aandacht. Ook kun je kiezen voor een kraan die in plaats van een ronde, een vierkante basis heeft. Dan geeft de kraan een moderne uitstraling aan de badkamer. 

Tip: Als je wilt opvallen met de vorm van jouw badkamer kraan heb je zo ontzettend veel opties, wij bieden jou graag advies. Kom langs of bekijk (een gedeelte van) ons aanbod alvast online.

Matte kranen

Een badkamer kraan die ook steeds populairder wordt, is de mat witte of zwarte kraan. Vooral de mat zwarte kraan is populair. Deze wordt vaak gecombineerd met marmer en wit, omdat mat zwart hierbij een prachtig contrast geeft. De matte kleur staat stoer en luxe. Ideaal dus voor een industriële of moderne badkamer. badkamer kraan

Ook bij deze kraan geldt dat je de mat zwarte kleur weer terug kan laten komen in de kraan voor bijvoorbeeld de douche en het bad, voor een extra sterk effect.

Badkamer kranen bij Sanisale

Benieuwd naar de verschillende opties voor in jouw badkamer? Wij geven je advies! Je kunt altijd vrijblijvend langs komen in één van onze vestigingen verspreid over heel Nederland. Wil je zeker weten dat er iemand voor jou klaar staat op een tijdstip dat jou uitkomt? Maak dan alvast een afspraak.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.