U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamer trend: Kraan als eyecatcher

Badkamer trend: Kraan als eyecatcher

Een kraan is onmisbaar in je badkamer. Er zijn steeds meer mogelijkheden wat betreft kranen en spoelbakken en zo kun je dus ook steeds meer opvallen met jouw badkamerkraan. Wij leggen je uit hoe je een statement kunt maken met jouw badkamerkraan. Succes!

Metalen kranen

De populairste soort kraan van 2019 is de metaal kleurige kraan. Deze kranen hebben kleuren die gebaseerd zijn op verschillende metalen. Je hebt bijvoorbeeld goud, koper en rosé goud. Deze kranen kun je perfect toevoegen aan een neutrale badkamer om de badkamer iets spannender te maken.

koperen kraan

Tip: Als je een metalen kraan bij de wastafel neemt kun je dit ook doen bij de kraan van je bad en douche, zo creëer je één geheel in de badkamer.

Matte kranen

Een badkamerkraan die ook steeds populairder wordt, is de witte of zwarte matte kraan. Vooral de zwarte kraan is populair. Deze wordt vaak gecombineerd met marmer en wit, omdat mat zwart hierbij een prachtig strak contrast geeft. Ook bij deze kraan geldt dat je de mat zwarte kleur weer terug kan laten komen in de kraan voor bijvoorbeeld de douche en het bad.

Trends in vormen

Je kunt ook opvallen met een aparte vorm in de kraan. Er zijn bijvoorbeeld kranen met een lange of juist een korte hals. De lange hals valt meer op omdat deze extra groot en sierlijk is. Je kunt dus eindeloos variëren met vormen en kleuren, om zo jou eigen eyecatcher in de badkamer te creëren.

Badkamer trends bij Sanisale

Benieuwd naar de opties voor trends in jouw badkamer? Wij geven je advies! Je kunt altijd vrijblijvend langs komen in één van onze vestigingen verspreid over heel Nederland. Wil je zeker weten dat er iemand voor jou klaar staat op een tijdstip dat jou uitkomt? Maak dan alvast een afspraak.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.