U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamer trend: De zwarte badkamer

Badkamer trend: De zwarte badkamer

De zwarte badkamer is één van de badkamertrends voor 2020 en komt steeds vaker voor. Toch vinden wij dat deze trend nog een beetje extra aandacht verdient! Wij vertellen je alles over deze leuke trend in dit inspiratieblog!

"Is een zwarte badkamer niet te donker?"

Als men denkt aan een zwarte badkamer zijn veel mensen bang dat de badkamer al snel te donker wordt. Als je de vloertegels, wandtegels én alle meubels zwart kiest kan het inderdaad snel te veel worden, combineren is in de zwarte badkamer dus van belang. Combineer bijvoorbeeld zwarte wand tegels met marmeren wanden en matzwarte badkamermeubels. Ook biedt de juiste verlichting een uitkomst. Hierin is natuurlijke verlichting, dus veel of grote ramen, het mooiste licht in de badkamer. 

Voordelen van een zwarte badkamer

Een zwarte badkamer heeft vele voordelen. Om er een aantal op te noemen: 

    • Trendvol: De zwarte badkamer wordt steeds populairder en steeds meer huishouden wagen zich aan iets anders dan de 'standaard' witte badkamer. Ga je voor de zwarte badkamer? Dan loop je mee met de trends en is jouw badkamer helemaal up-to-date.

zwarte badkamer

  • Houdbaar: Zwart is net als wit een tijdloze kleur en daarom super duurzaam en houdbaar. Je raakt deze kleur niet snel zat en kan lang door met jouw badkamer.
  • Opvallend maar rustig: Een zwarte badkamer is opvallend voor het oog, maar geeft je ook de rust die nodig is/je verdient.
  • Oneindig combineren: Zwart kan gecombineerd worden met vrijwel elke kleur en stijl. Denk hierbij aan materialen zoals; marmer, hout en steen. Op kleurgebied staat zwart vooral mooi met warme tinten zoals; koper, koraal en goud.

Alleen de details

Niet iedereen is klaar voor een geheel zwarte badkamer. Geen zorgen zelfs met subtiele zwarte accenten, een zwarte kraan of een zwart toilet, kun je al snel het gewenste effect creëeren. 

zwarte badkamer

Advies bij Sanisale

Ben je benieuwd naar nog meer informatie over de zwarte badkamer of verlang je naar advies? Vooral met een zwarte badkamer is een goede en evenwichtige balans tussen zwart en andere kleuren heel erg belangrijk. Daarom adviseren wij om langs te komen in onze showroom. Twijfel niet langer en kom langs in een Sanisale vestiging naar keuze. Met meer dan 30 vestigingen zijn wij altijd bij jou in de buurt, maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wij zien je snel!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.