U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamer stijl: Industrieel

Badkamer stijl: Industrieel

Een stoere, robuuste badkamer met een koele sfeer en gebruik van natuurlijke materialen. Klinkt dat als iets voor jou? Lees dan vooral verder, zodat je van alles te weten komt over de industriële badkamer look.

Materialen en kleuren

De basis van een industriële badkamer is vaak gemaakt van onbewerkte materialen, hierbij kun je denken aan staal, beton, RVS of hout. Deze worden vaak gecombineerd in strakke vormen. Zo creëer je rust in de badkamer, dit is ontzettend belangrijk in de industrïele badkamer.

Omdat je veel onbewerkte materialen vindt in deze stijl is het kleurpalet van de industriële look niet heel uitgebreid. De voornaamste kleuren die je vindt zijn:

  • Grijs
  • Zwart
  • Donker blauw/groen
  • Koper of gouden accessoires

Met name dus een erg donkere badkamer. Dit heeft ook zijn nadelen, door het gebruik van donkere kleuren oogt de badkamer ook een stukje kleiner, het is dus ook aan te raden om niet “full industrial” te gaan als je badkamer wat kleiner is.

Subtiel industrieel

Voor veel mensen is een geheel zwarte badkamer een stap te ver. Het is af te raden als je een kleine badkamer hebt en als je verschillende badkamer stijlen door elkaar gebruikt. Maar dat is geen probleem want je kunt de industriële stijl ook heel subtiel toepassen in je badkamer. Ga bijvoorbeeld voor een witte, lichte badkamer maar neem industrieel sanitair, met bijvoorbeeld een vierkant, robuust design en blijf consequent in de strakke vormen. Daarnaast zijn koperkleurige accessoires ook heel industrieel en passen deze in bijna iedere badkamer!

industriele badkamer

Badkamer stijlen bij Sanisale

Ben je eruit of deze badkamer stijl bij jou past? Of wil je toch nog een beetje extra advies? Wij helpen jou graag in een van onze showrooms verspreid door Nederland. Wij kunnen hier een 3D-ontwerp voor je maken zodat je precies kunt zien hoe jouw toekomstige badkamer eruit gaat zien! Kom binnenkort langs of maak online alvast een afspraak.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.