U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamer stijl: De moderne badkamer

Badkamer stijl: De moderne badkamer

Houd je van een strakke en minimalistische afwerking in interieur? Wens je veel ruimte en de nieuwste technieken in jouw badkamer? Dan denk je aan een moderne badkamer! Wij bieden jou inspiratie en informatie over de moderne badkamer stijl. Daarnaast geven wij je tips over het toepassen van deze stijl in jouw huidige badkamer.

De kenmerken van een moderne badkamer

De moderne badkamer heeft een aantal kenmerken waaraan je de stijl direct herkent. Om te beginnen oogt een moderne badkamer zeer ruimtelijk. Het opruimen van jouw huidige badkamer geeft je al een stuk meer ruimte.

moderne badkamer

Daarnaast helpen strakke vormen en natuurlijke kleuren bij het creëeren van ruimtelijkheid. Onmisbaar is de inloopdouche. Hiermee creëer je de illusie dat de badkamer één grote ruimte is. 

Ruimtelijk

Je merkt dat al deze kenmerken bijdragen aan het groter laten lijken van de ruimte. Dat is niet zo gek! De ruimtelijkheid die de moderne badkamer met zich mee draagt, is voor velen een belangrijke reden om te kiezen voor deze stijl.

Tips voor een moderne badkamer

Jouw badkamer een modern tintje geven? Met deze tips creëer je een moderne look binnen jouw huidige badkamer.

  • Verlichting: Dit is een belangrijk punt in iedere badkamer en kan ook in de moderne badkamer zeker niet ontbreken. Door de juiste lichtinval oogt jouw badkamer nog ruimtelijker.
  • Less is more: Haal zoveel mogelijk spullen uit de badkamer of berg ze op in meubels. De kracht van de moderne badkamer zit hem in het minimalisme.

moderne badkamer

  • Regendouche: Vervang je douchekop voor een regendouche en geniet van extra luxe.
  • Kleurschema: Hou je aan een kleurschema! Denk bij de aanschaf van een nieuw accessoire of badkamer meubel; past dit bij de rest van mijn badkamer? 

Extra luxe

Wil je nog wat extra luxe toevoegen. Wat dacht je van:

  • De Sunshower: Geniet van een luxe douche ervaring met de Sunshower.
  • Vrijstaand bad: De badkamer blijft ruimtelijk en minimalistisch maar heeft nu een eyecatcher.

moderne badkamer

  • Vloerverwarming: Vloerverwarming zorgt ervoor dat je na een ontspannend bad niet op de koude vloer hoeft te staan. Hoe fijn is dat!

Meer advies nodig?

Behoefte aan persoonlijk advies of wil je even langskomen in onze showroom om de verschillende (moderne) badkamer opstellingen te bekijken? Geen probleem! Je vindt de dichtstbijzijnde showroom hier! Dit kan op afspraak, maar je kunt ook gewoon binnen komen lopen! Tot ziens!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.