U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamer renovatie? Je kunt terecht bij Sanisale

Badkamer renovatie? Je kunt terecht bij Sanisale

Badkamer renoveren?

Is jouw badkamer toe aan vernieuwing? Denk eens na over een badkamer renovatie! Er zijn veel voordelen van een badkamer renovatie ten opzichte van een nieuwe badkamer. Een badkamer renovatie is bijvoorbeeld tijd besparend en komt meestal goedkoper uit. 

We leggen je uit hoe je de renovatie het beste kan aanpakken en wat de kosten van een renovatie zijn.

Renoveren of een nieuwe badkamer?

Hoe weet je nu of je moet kiezen voor een badkamer renovatie of nieuwe badkamer? Ga eerst na of je je gehele badkamer wilt aanpakken, of slechts een deel ervan. Misschien is alleen de doucheruimte of het bad aan vernieuwing toe en kan de rest nog makkelijk een tijdje mee. Dit kan je tijd en geld besparen. 

badkamer renovatie

Denk hier wel goed over na; het is zonde om alleen het bad te vervangen als de rest van de badkamer over 5 jaar ook aan een opknapbeurt toe is. Neem jouw badkamer dus een keer goed onder loep en bespreek wat er gerenoveert moet worden.

Moeten er veel aspecten van de badkamer vernieuwd worden? Overleg met een Saniale badkamerspecialist over wat de beste optie is voor jou!

Plan alvast vooruit!

Bij het renoveren van een badkamer komen heel wat zaken kijken. Als je jouw hele badkamer wilt renoveren, maak dan van tevoren een schets met alle afmetingen. Dat scheelt tijd en onverwachte kosten! Daarmee maak je het renoveren van je badkamer zo aangenaam mogelijk!

Tip: Vraag onze badkamerspecialisten van te voren welke afmetingen zij nodig hebben voor een snelle en complete service.

Benieuwd naar de kosten?

De kosten van een badkamer renovatie zijn afhankelijk van verschillende aspecten:

  • Hoeveel m2 is jouw badkamer?
  • Renoveer je je badkamer zelf, of laat je het doen?
  • Voor welke (kwaliteit) materialen en badkamermeubels kies je?
  • Wel of geen vloerverwarming

Een gemiddelde renovatie van een (basis) badkamer kost rond de €3000. Wil je graag een luxe badkamer met alles erop en eraan? Houd dan rekening met een budget van ongeveer €10.000. Wanneer je zelf renoveert bespaar je op monteerkosten en kun je de gehele badkamer ook voor minder renoveren. 

*De genoemde prijzen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

badkamer renovatie

Badkamer renovatie bij Sanisale

Heb je vragen over het renoveren van je badkamer of wil je de renovatie van jouw badkamer graag laten doen door vakkundige installateurs? Kom dan eens langs in één van onze showrooms, waar onze badkamerspecialisten je helpen met al je vragen en wensen.

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.