U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamer met een baddouche combinatie?

Badkamer met een baddouche combinatie?

Wil je een bad én douche in jouw badkamer maar schiet je ruimte te kort? Dat is niet zo gek. De badkamer is vaak een relatief klein kamertje in het huis en daarmee is er vaak geen ruimte voor een bad én een docuhe. Je kunt dan natuurlijk kiezen voor enkel een douchecabine of een enkel bad. Maar er is ook een oplossing. De baddouche combinatie! In dit inspiratieblog lees je alles over deze combinatie en waarom het in veel gevallen de perfecte middenweg is.

Wat is een baddouche combinatie?

Je doucht in bad en daardoor heb je beide in één sanitairmeubel. Je hebt geen douchecabine of douchehoek nodig. Kies wel een verstelbare kraan voor aan de muur, anders wordt douchen een lastig verhaal. 

Wil je niet dat de badkamer nat wordt tijdens het douchen? Kies dan ook voor een douchescherm. 

baddouche

Waarom kiezen voor een baddouche?

Het grote voordeel van een baddouche combinatie is dat je heerlijk kunt ontspannen in bad of onder de douche terwijl je ruimte bespaart. Zelfs in een badkamer met weinig ruimte kun je nu heerlijk badderen! 

Daarnaast scheelt een baddouche ook in de kosten omdat je geen douchecabine hoeft aan te schaffen en omdat een douchebad tegenwoordig erg populair is, zijn er veel mogelijkheden in stijl en kleur. Je vindt dus altijd wel een combinatie die bij jouw badkamer past!

Ook mogelijk met lage instap!

Een baddouche is ook ideaal voor de minder validen onder ons. Er zijn namelijk ook opties voor een lage instap. Zo kan iedereen profiteren van een heerlijke douche- of bad ervaring. 

Jouw nieuwe badkamer van Sanistunter

Wil je advies over jouw nieuwe badkamer of de baddouche combinatie in jouw situatie? Wij kunnen je helpen! Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.

Wij zijn jouw specialist omtrent badkamers. Heb je jouw ideale badkamer al in gedachten? Vraag dan in één van onze badkamer showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw badkamer er in werkelijkheid uit komt te zien.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.