U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieAntwoord op de meest gestelde badkamer vragen

Antwoord op de meest gestelde badkamer vragen

Het kopen van een badkamer kan voor een aantal vragen zorgen. Hier behandelen wij de meest gestelde badkamer vragen. Je hebt dan direct de antwoorden!

Hoe zorg ik ervoor dat mijn badkamer ruim oogt?

De badkamer is één van de kleinste kamers van het huis. Om deze zo ruim mogelijk te houden kun je het beste kiezen voor grote tegels met weinig voegen. Ook is de lichtinval van belang. Natuurlijk licht zorgt voor het mooiste effect. Om het licht te versterken kun je het beste kiezen voor een simpele basis (zoals wit of crème) in je badkamer. Ten slotte helpt het als je de badkamer zo leeg en strak mogelijk houdt. Less is more. Berg alles op in badkamermeubels en haal spullen weg die je niet in de badkamer nodig hebt. Meer tips? Klik hier

Hoe maak ik mijn badkamer schoon? 

Je badkamer schoonmaken is meestal niet zo'n leuk klusje. Maar voor de hygiëne en de duurzaamheid van jouw badkamer wel ontzettend belangrijk. Wij hebben daarom een heel stappenplan voor je opgesteld, klik hier om die te lezen. 

Wat zijn de trends?

Elk jaar gaan wij weer op zoek naar de nieuwste badkamer trends. Lees hier de badkamer trends van 2020.

Wat is het proces voor het kopen van een badkamer?

Het kiezen van een nieuwe badkamer kan lastig zijn. Om jou te helpen, hebben wij dit proces opgedeeld in zes simpele stappen. 

  1. Inspiratie: Je doet inspiratie op via onze website of in onze showrooms
  2. Advies: Wij adviseren je over bepaalde keuzes.
  3. 3D-ontwerp: Maak een ontwerp met behulp van een gratis 3D ontwerp
  4. Offerte: Ben je tevreden met het resultaat? Dan krijg je de offerte.
  5. Montage/installatie: Samen bekijken we of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren.
  6. Service: Nog vragen of opmerkingen? Je kunt altijd langskomen. 

Als je de stappen nog uitgebreid wilt lezen kun je dat hier doen!

Wat is de gemiddelde prijs van een badkamer?

De prijzen van badkamers zijn zo uiteenlopend dat het moeilijk is om hier een gemiddelde aan te geven. Daarom hebben wij een uitgebreider artikel geschreven over de gemiddelde prijzen van een badkamer. Bekijk de specificaties hier.  

Uit welke stijlen kan ik kiezen?

Er zijn veel verschillende badkamer stijlen. Doe inspiratie op om erachter te komen welke stijl bij jou past. Begin bij het lezen van ons blog over de meest gekozen badkamer stijlen! Een aantal andere stijlen die misschien wel bij jou passen zijn de wellness badkamerindustriële badkamerzwarte badkamerScandinavische badkamer en de betonlook.

Waar kan ik terecht bij een Sanisale showroom?

Sanisale heeft 35 showrooms verspreid door Nederland en één extra showroom die te vinden is op Curacao! Vind een showroom bij jou in de buurt, klik hier

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.