U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieAlles over mozaïek in de badkamer

Alles over mozaïek in de badkamer

Mozaïek in de badkamer zorgt voor een uniek karakter en geeft nét dat beetje extra sfeer en/of elegantie aan je badkamer. 
Je kunt kiezen voor een hele wand of muur van mozaïek, maar je kunt er ook voor kiezen om deze tegelsoort subtiel door te voeren op een aantal plaatsen. Mozaïek is er in vele kleuren,vormen en materialen. Kortom: veel te kiezen! Wij helpen je een eindje op weg. 

Wat is mozaïek?

Mozaïek wordt gezien als een verzameling van kleine tegeltjes, deze kunnen een patroon vormen, maar hoeft dat hoeft niet. Mozaïek werd vooral gebruikt als kunstvorm in de tijden van de Grieken en Romeinen.

Tegenwoordig wordt mozaïek nog steeds gebruikt als kunst maar zijn de stenen veel fijner geworden. Dit maakt dat je het ook kunt toepassen in muren en vloeren. Mozaïek wordt regelmatig geplaatst in zowel badkamers als keukens. 

mozaïek

 

 

 

Soorten mozaïek

Mozaïek is te verkrijgen van verschillende materialen. 

  • Glas: Glazen mozaïek is goed te onderhouden en krasbestendig. Daarnaast kun je eindeloos variëren met kleuren en vormen. 

mozaïek

  • Natuursteen: Houd je van een natuurlijke uitstraling in je badkamer? Dan is natuursteen iets voor jou. Dit type mozaïek wordt vaak gemaakt van marmer en geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan jouw badkamer.
  • Kiezels: Kiezelstenen als mozaïek is de meest natuurlijke vorm en geeft een spa gevoel aan jouw badkamer. 
  • Keramisch: De kleurkleuzes zijn eindeloos! Ook gemakkelijk schoon te maken en goed te gebruiken voor wanden én vloeren. 

 

Badkamertegels bij Sanisale

Wil je graag mozaïek in jouw badkamer? Laat je adviseren door een badkamerexpert!
Maak online een afspraakin één van onze 30 showrooms in Nederland.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.