U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatie4 Tips voor een luxe uitstraling in jouw badkamer

4 Tips voor een luxe uitstraling in jouw badkamer

Je komt thuis na een lange dag werken en je wilt een paar uurtjes voor jezelf in de badkamer om echt even tot rust te komen. Dan wil je dit het liefst doen in een badkamer die luxe uitstraalt en je een spa gevoel geeft. In dit inspiratieblog geven wij jou tips om dit te realiseren. 

Een luxe badkamer = een opgeruimde badkamer

Luxe begint bij rust. Om echt rust in je hoofd te kunnen realiseren moet het ook om je heen sereen zijn. Het is daarom fijn als je badkamer opgeruimd is of dat in iedergeval lijkt. Onze tip is om één keer per week de tijd te nemen om jouw badkamer op te ruimen. Daarnaast is het handig als je afgesloten kasten hebt in jouw badkamer zodat je niet iedere keer jouw kasten hoeft te ordenen maar je wel een opgeruimde badkamer hebt. Dit geld ook voor een wasmand die kan worden afgesloten, nooit meer kijken naar de vieze was!

luxe badkamer

Ontspannende geuren

Een lekker geurende badkamer wordt vaak onderschat maar draagt veel bij aan het luxe badkamergevoel. Het goede nieuws is dat een lekker ruikende badkamer heel makkelijk gerealiseerd kan worden. Plaats geurstokjes, geurkaarsen of een verse bos bloemen voor een heerlijke geur. Ontspannen maar!

Luxe accessoires

Als de basis van jouw luxe badkamer goed zit, kun je deze aankleden met mooie accessoires. Zet bijvoorbeeld geen plastic zeeppompje neer, maar kies voor een mooie flacon en vul deze bij. Jouw badkamer is het meest luxe als alle accessoires bij elkaar passen. Kies je voor een matzwarte zeeppomp? Probeer dan al jouw accessoires in dezelfde kleur te kiezen.

luxe badkamer

Technische hoogstandjes

Ben je jouw badkamer nog aan het inrichten en wil je kiezen voor een zo luxe mogelijk resultaat? Kijk dan ook eens naar de nieuwste technische ontwikkelingen in badkamerwereld.

De mogelijkheden zijn eindeloos, kom langs in onze showrooms voor het volledige aanbod!

Advies en inspiratie voor jouw luxe badkamer

Wil je advies voor het inrichten van jouw luxe badkamer? Onze badkamerexperts denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.