U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatie100% Sale weken bij Sanisale!

100% Sale weken bij Sanisale!

De 100% Sale weken bij Sanisale!

Bij Sanisale profiteer je momenteel van de hoogste kortingen op tegels, badmeubels en/of douchecabines.

20% korting op tegels;
30% korting op badmeubels;
50% korting op douchecabines;
-----+
100% Saleweken!

20% korting op wand- en vloertegels

Bij Sanisale hebben wij een uitgebreide collectie tegels beschikbaar. Wil je het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Je krijgt nu nog eens 20% korting op ons assortiment!

30% korting op badkamermeubels

Een badkamer is niet compleet zonder badkamermeubels. Wij bieden complete én losse badkamermeubels en nu met 30% korting! Kom dus snel langs!

50% korting op douchecabines

Na een dag werken is het heerlijk om de dag van je af te spoelen onder de douche. Heerlijk! Je koopt jouw nieuwe douchecabine nu met 50% korting bij Sanisale!

100% sale weken

Heb je vragen of wil je advies? Bel ons, we zitten voor je klaar! Of maak alvast een afspraak met een van onze badkamerspecialisten!

*Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.